Бийч ресторант, пръкнал се на плажа това лято, „изби рибата” за 15.80 лв. сафрида и 11.40 лв. мидите
Таратор за 4.90лв., шкембе чорба за 6.90 лв, мусака за 8.20 лв. и пилешка супа за 5.90 лв. Това са цените, които новооткрито през юни т.г. бийч заведение предлага на туристите в разгара на летния сезон на плаж Каваците, сигнализират за Флагман.БГ наши читатели. Те ни изпращат скрийншотове с обедното меню, свалени от официалната страница на плажната кръчма, чието име засега няма да назоваваме.
„Народни цени са това. Перфектни за „богатите” българи и почти идентични като тези в Гърция”, пише лаконично, но с ясно доловима саркастична нотка нашият читател.
Проверка на Флагман.БГ установи, че за тези ястия и в най-елитните ресторанти на Бургас се плаща почти двойно по-малко. Дори и наложени от години и десетилетия заведения в града не си позволяват да вдигнат цената за обикновена пилешка супа на повече от, в най-екстремен случай, 4-4.50лв.
Останалите цени в обявеното от плажното заведение на Каварна меню няма да коментираме, защото не знаем какъв е грамажът, на който се предлагат. Съвсем възможно е агнешкото с масло и пресен лук на цена от 23.90лв. да е не по-малко от 1 кг, но е доста по-вероятно да е около 300 грама, шегуват се зевзеци.
Kak chte reagira DARGAVATA be IDIOTI???
неразбрах каваци или каварна
Български хотелиери и ресторантьори , има много още да чакате туристи ,защото не с цени – ден година храни ,а с конкуренция на цени ,услуги, вкусотии ,глезотии и отношение към туристите без значение от националността им !!!! Докато не промените виждането си ,хотелите и ресторантите ви ще стоят празни ,защото на вас никой не ви е длъжен , а вие сте длъжни на всеки един гост да се почувства СПЕЦИАЛЕН !!!!