fbpx

Народен представител снима и разказва: Чакали разнасят парчета от избития добитък, това не е приемливо

Дни наред 600 умъртвени заради опасността от чума овце в Ямболско са оставени без да са заровени. Освен това, телата не са обработени с вар или с друго вещество. А в цялата околност на този общ гроб се носи непоносима миризма.
Тази картина описа във Фейсбук народният представител от БСП Кристиан Вигенин. Той публикува и снимка от мястото, където след няколко дни на открито, най-сетне са заровени 600 овце. Селото е Воден, а евтаназията на животните там е била преди мисец.

„Наоколо се виждат кости и козина, вероятно изровени от чакали, преди да се натрупа новата пръст. БАБХ, толкова ли можете?! Каквото и да ми обясняват, по никаква логика това не може да е приемливо“, пише бившият външен министър Кристиан Вигенин.

Народният представител публикува в социалната мрежа и снимка на разпиляна слама на входа на с. Шарково, която трябва да служи за дезинфекция на преминаващите автомобили.
„Сложена е заради посещението на министър Порожанов, тогава даже някой е сипвал дезинфекционен разтвор за няколко часа. Ей това са им възможностите и капацитетът. Затова избиват животните, защото нищо друго не са в състояние да направят, за да ограничат заразата“, коментира Вигенин.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Орлин Горанов пусна снимка от казармата: Същият съм си!

Снимки профили ФБ Орлин Горанов пусна снимка от времето, когато е отбивал военната си служба и предизвика голям интерес. На нея се оказа не само той, а и големия Иван Лечев, с който са били заедно. Изнамерих една снимка на батко ви Орлин, преди около 110 години по време на …

Блиц Новини
Великден за 60 000 българи в Гърция

Кадри БТВ Традиционно няколкото почивни и празнични дни българите пътуват към съседни дестинации. Най-предпочитана е Гърция пък и не е далеч, особено за хората в Западна и южна България. 58 000 българи празнуват Великден в Гърция. Това каза в предаването „Тази сутрин“ директорът на Института за анализи и оценки в …

Hell's kitchen
Много любов даде Хелс китчън на участниците

Кадри Нова ТВ и снимки социални мрежи В шоуто на шеф Виктор Ангелов много момичета не си тръгнаха с голямата награда, но намериха любовта покрай готвенето. Освен любовта между Митко и Симона, която се разви пред очите на цяла България, в кухнята на шеф Ангелов е пламната и друга любов …

error: Content is protected !!