fbpx

Направо не е за вярване какво подари Деси Радева на Елизабет II

По време на аудиенцията на президента Радев при кралица Елизабет II са били разменени подаръци. Те са част от протокола на събитието и се дават в знак на уважение, пише Блиц.

 

Държавният глава е занесъл на кралицата икона на Света Богородица от 18 век.

Съпругата му Десислава Радева също е направила подарък – брошка от сребро и камъни „Сваровски”. Идеята е на дизайнерката Ина АссА. Орнаментите на брошката са вдъхновени от народните хора и ръченицата.

„Идеята за хорото е именно затова, че се държите за ръце или пък сте в една общност като социално събрание. Аз видях този мотив върху една покривка, нещо толкова обикновено на пръв поглед, може да бъде вдъхновение за нещо съвсем различно, а именно за тази брошка”, коментира дизайнерът Ина Асса пред Нова телевизия.

В същото време много българки обърнаха по-специално внимание на облеклото на Деси Радева и Кралицата.

Президентската съпруга използва комбиниран поздрав на срещата с кралската особа. Тя се здрависа с обитателката на Бъкингамския дворец и същевременно направи реверанс, както се очаква от дамите, които се срещат с Елизабет II. Този тип поздравяване е много любим на британската министър-председателка Тереза Мей. Тя винаги използва тази комбинирана техника при среща с главата на монархията.

Кралицата бе широко усмихната в изчистена розова рокля в типичния ѝ стил. Двете дами бяха с черни обувки със средна височина и черни чанти, като Радева бе избрала кадифен клъч.

Той бе съчетан с тънкия колан, който преминаваше през кръста на първата дама на България и рокля в кралско синьо със 7/8 ръкави и дължина малко под коляното. Косата на Радева бе прибрана в семпло кокче на врата.

Когато разполагаш с достатъчно пари за всичко което ти е нужно сътворяват най доброто за себе си и околните!!!

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!