fbpx

Направиха специално приложение за iOS и Android послучай юбилея на Шумахер

7-кратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер навършва 50 години на 3 януари и този юбилей ще бъде отбелязан по специален начин не само от семейството и феновете му. Музеят на Ferrari в Маралено ще открие на тази дата специална експозиция, представяща кариерата на германеца, а също на 3 януари ще дебютира и новото мобилно приложение, носещо името на Михаел Шумахер за iOS и Android, пише Automedia.

Приложението се казва Schumacher. The Official App и представлява виртуален музей, посветен на постиженията на Михаел.

Приложението ще покаже 3D модели на състезателните автомобили на Шумахер, допълнени със звука на моторите им, много фотографии и статистика, както и последното интервю на Михаел, записано през 2013 година.

Също с помощта на приложението ще може да се направи и виртуален тур на частната колекция на Михаел в Кьолн и на трасето на картинг центъра му в Керпен.

На 3 януари ще стартира още едно приложение, свързано с Михаел Шумахер – Schumoji App. В него ще бъдат представени емоджита с физиономиите на Михаел и сина му Мик Шумахер, който тази година спечели европейската титла във Формула 3. Приходите от двете приложения ще отиват във фондацията Keep Fighting, която събира средства за лечението на Шумахер.

Утре се навършват 5 години от тежкото падане на Михаел на ски във френския курорт Мирабел, където той удари главата си. След това пилотът прекара 6 месеца в кома и претърпя няколко животоспасяващи операции. От известно време насам Михаел се възстановява в дома си в Швейцария, а наскоро Жан Тод и още поне двама души осигуриха окуражителна информация за прогреса на възстановяването на Михаел от тежките травми.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

error: Content is protected !!