fbpx

Нана обяви: Най-лошото е зад гърба ми!

Най-лошото за Нана Гладуиш вече е зад гърба й. Колоритната водеща на „Съдебен спор” обяви в интервю, публикувано в новия брой на в. „Галерия”, че е преборила рака.
„Аз съм в поддъжана ремисия, тоест заболяването е изчезнало, но пия медикаменти всеки ден. На хормонална терапия съм. Това е една защита и опция рака да бъде държан настрана. Вече не правя химиотерапия, последната ми свърши през ноември миналата година”, разказва пред жуналистката Ива Димитрова Нана.

В момента Гладуиш ходи на изследвания на всеки 6 месеца. През ноември миналата година си правила ядрено-магнитен резонанс и всичко било наред. Новото изследване е насрочено за средата на месец май. Лекарите са оптимисти за здравето й.

Нана не възнамерява да преустановява изявите си в „Съдебен спор“. „Много си харесам работата и мисля, че съм добра в това, което правя. Но не съм вкопчена в телевизията. Ако доживея до 80-90 години, както се надявам, едва ли ще се занимавам с телевизия“, казва още тя в интервюто.

Много се радвам Нана,бъди жива и здрава и никога повече това нещо да не се връща при тебе!Цялото ми семейство се моли за здравето ти,много те обичаме!

Жива и здрава още дълги години.

Браво момиче много се радвам,не напразно се молих за теб.

Браво Нана.Мнохо се радвам,че си приборила рака.Усех и много здраве ти пожелавам.

badi zdrava i vse taka ambiziozna….semejstvoto ti im nujd ot teb…..

Бъди все така усмихната и много щастлива и върви саможе напред и не се обръщай на зад гърба остави всичко лошо.👍🍀😀

Бъди все така усмихната и много щастлива и върви само напред и не се обръщай на зад гърба остави всичко лошо.👍🍀😀

Браво миличка.Вярвай!

Много се радвам че един хубав човек е здрав ти си ми любимка Пожелавам ти дълаг и щастлив живот

Браво Нана истински герой.Бог да пази всички.

Радвай се на живота Добрите и Хубави като вас го заслужават

Ч.Р.Д.Нани ! Жива и здрава ,за да дочакаш внуци и правнуци ! Наздраве !

Браво Нана ,Да си жива и здрава дълги години,Аз също съм минала по този ад и знам много добре как се чувстваш.Гледай на живота с усмивка .

БРАВО НАНА! ТИ СИ ПРИМЕР И НАДЕЖДА НА МНОГО ЖЕНИ.

Аз самият имах рак преди 19 години. И никога няма да кажа или да си помисля, че съм победил рака. Не зависи от човека. Зависи от Бога.
Пожелавам на Нана дълъг и изобилен на смисъл и положителни емоции живот!

Нана лично нете познавам но много се радвам че си се преборила със тая коварна болест. Поздравления и да си жива и здрава до дълбока старост!!!

Господ да те пази бъди жива и здрава харесваме те много

20 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

Блиц Новини
Яни от „Фермата“ очаква първороден син

Снимки и кадри инстаграм Феновете на селскостопанското риалити „Фермата“ няма как да не си спомнят Яни от Козлец. Той бе сред най-колоритните и забавни участници в шоуто, пък и грабна голямата награда в трети сезон. След това взе участие и в сезон осем, след края на който му потръгна в …

Hell's kitchen
Никол повиши самочувствието, откакто е сама сред мъжете

Кадри Нова ТВ Бони се оказа най-дразнещата фигура в отбор „златни“, но Никол от противниците им никак не й отстъпва. Особено след като остана сама сред четирима мъже и пребори женската конкуренция, самочувствието й се вдигна до небесата, не че й е липсвало и преди това. На вечерна резервация се …

error: Content is protected !!