fbpx

Най-шантавата оферта: Може да имате тази къща само срещу 25 долара и… (снимки)

pochivka.blitz.bg

Алла Вагнер от канадския град Калгари със сигурност е измислила най-атрактивният начин, по който да продаде къщата си. Дамата разиграва своята разкошна триетажна къща с площ 352 квадратни метра в живописен квартал, на брега на езеро в специфичен конкурс.

За да станете щастлив собственик на имота, трябва да платите участието си в конкурса (25 канадски долара) и да изпратите на Вагнер писмо от максимум 350 думи. Естествено, трябва да се преборите с хиляди други участници.

Жената отбелязва, че писмото може да бъде написано в свободна форма като есе, стихотворение или просто няколко параграфа текст. След това Вагнер ще избере 500 финалиста, а после независимо жури ще определи победителя.

Вагнер решила да продаде дома си не защото е щедра или луда. Работата е в това, че през лятото на миналата година тя претърпява инцидент, след който не може да се придвижва по къщата. Затова и решава да я продаде 1,7 милиона долара. За петте месеца, в които къщата е била на пазара, никой не е проявил интерес към нея. Затова канадката е решила да действа по този необичаен начин.

Хитростта на Вагнер е очевидна. Жената се надява, че в конкурса ѝ ще участват около 60 000 души, които внасяйки по 25 долара, ще ѝ помогнат да събере исканите 1,7 милиона долара. Също така къщата все още се продава, а ако Вагнер я продаде по обикновения начин, обещава да върне 25-те долара на всички участници.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

error: Content is protected !!