fbpx

Мъж получи доживотна забрана да пътува с круизни кораби

profit.bg

Ако се чудите какво е нещото, което никога не бива да правите на борда на круизен кораб, ние ще ви дадем жокер.

27-годишният Ник Найдев от Ванкувър, Вашингтон, се наслаждава на круиз с приятелите си на борда на Symphony of the Sea, опериран от Royal Caribbean, когато решава да направи нещо, за което повечето от нас биха се съгласили, че е лудост.

Според Fox News, корабът е на котва в Насау, Бахамите, когато Найдев решава да скочи от 11-ия етаж във водата. Трима от приятелите му го снимат.

За щастие, той не е сериозно наранен при скока от височина около 30 метра, според неговата преценка.

Споменава в Instagram профила си, че страда от болки в шията и опашната кост, но „сега е добре“.

Въпреки че се отървава от тежка телесна повреда, Найдев не успява да избегне доживотната забрана да стъпва на борда на кораб на Royal Caribbean. Същото сполетява и приятелите му.

„Това беше глупаво и безразсъдно поведение, на него и на неговите спътници е забранено да пътуват отново с нас“, заявява мениджърът Корпоративни комуникации на компанията.

Мотивацията, която стои зад скока на Найдев, е мътна. Константин Крячун – един от приятелите му, казва пред Yahoo, че мъжът е известен с подобни безрасъдни действия, а за скока иска да бъде заснет и превърнат в хит в социалните медии.

 

Самият Найдев заявява, че е „наистина учуден как това видео се е разпространило в интернет“. „Не мислех така, преди да скоча“, допълва той. Но едно нещо, което групата не е взела предвид, са последиците от техните действия.

След скока Найдев е прибран от малка лодка и върнат на кораба от местната полиция, за да си събере нещата. Не му е разрешено да продължи пътешествието и се налага да се прибере сам от Бахамските острови. Тримата му приятели споделят същата съдба.

Видеото в Instagram обаче постига целта си, като натрупва над 283 хиляди гледания до момента.

Местната полиция не повдига обвинения, но от Royal Caribbean обмислят да заведат дело срещу Найдев.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Alla Pugacheva is now Israeli

Frame Telegram Israel’s ambassador to Russia, Simon Halperin, said that Alla Pugacheva had successfully integrated into the country. In an interview with TASS, she also added that she considers the most successful singer in the USSR and Russia to be an Israeli citizen, as well as other emigrants from Russia. …

Блиц Новини
Гала ще става баба, Мари очаква първа рожба

Снимки социални мрежи Дъщерята на Гала – Мари, е в очакване на първото си дете. Бъдещата майка сподели щастливото събитие в социалните мрежи. „Можем да се обзаложим, че коремът ми не е от козунаци”, написа Мари, дни след Великден. „Това е най-хубавата новина, която съм чувала от времето, в което …

Блиц Новини
Кой да знае? отново стартира

Кадри БТВ Следващата седмица приключват всички риалити формати, които гледахме всяка вечер вече три месеца. Ще научим кои са победители в Хелс китчън, дамата на сърцето на Алек в „Ергенът“ и най-добрият имитатор от „Като две капки вода“. Затова и от БТВ съобщиха, че връщат на екран едно забавно предаване, …

error: Content is protected !!