fbpx

Моделка си помисли, че кола е чакащото я такси, а шофьорът пък я взе за жрица. Вижте какво се случи след като потеглиха (Снимки, Видео)

Това се случило във Вашингтон. След приятно забавление с приятели, известната в местните кръгове моделка и видеоблогърка Каролайн Берт излязла от ресторанта и повикала такси чрез приложението Uber. Скоро тя получи съобщение, че колата след малко ще бъде там, но момичето някак си решило, че колата вече я чакала на бордюра.

Какво се случило по-нататък, можете да разберете по лицето на тази млада дама – всичко е ясно, дори и човек да не знае английски. Водачът я пита защо се нуждае от камера, а тя казва, че снима за приятели. В този момент шофьорът сигурно се е смутил леко, но изглежда, е решил, че ще е за кратко.


Каролайн Берт

След това шофьорът започнал да пита момичето какво е името й, откъде е, да се запознава с нея, мислейки, че проститутка е седнала при него в колата. Трябва да се отбележи, че Каролайн е привлекателна и ярка девойка и вероятно много малко се различава с визията си от вашингтонските жрици на любовта.

Всичко се изяснило след минута път, когато се обадили на Берт и тя чула гласа на таксиметровия шофьор, който питал къде се намира. Лицето й се изменя моментално.

„Вие Каролайн ли чакахте?“, пита жената шофьора до нея.

За мъжа този въпрос не се превърнал в пречка, изглежда му било все едно кой ще седне в колата до него. Каролайн отговаряла на въпросите на непознатия честно до момента, в който разбрала, че всъщност той не е таксиметров шофьор. Шофьорът пък започнал да се извинява, но Каролайн вече изскочила от колата и изключила директното предаване.

 

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

Блиц Новини
Ники Кънчев: Жена ми заплаши, че ще ме остави на улицата

Кадри: бТВ Водещият на „Стани богат“ Ники Кънчев започна по необичаен начин телевизионната игра тази вечер. Той определи себе си като мислител и разкри какво му е заръчала неговата половинка. „Жена ми днес ме изпрати с думите: Не се прибирай, ако не дадеш най-после тези 100 000 лева на някой …

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

error: Content is protected !!