fbpx

Младият Йордан се нуждае от помощ, за да живее

За втори път срещу смъртта се изправи Йордан Петров от Павликени. Младият мъж е диагностициран с онкологично заболяване. Преди година след поредица благотворителни инициативи и с помощта на хора, приемащи чуждата болка за своя, са събрани нужните средства за трансплантация на стволови клетки. Днес обаче болестта се е върнала, пише Блиц.

Отново имаме нужда от вашата помощ, написа в социалната мрежа майката на Йордан Пепа Георгиева. Публикуваме поста й без редакторска намеса. Защото само една майка може да опише най-страшното – да си безпомощен за здравето и живота на детето си.

„Добри хора…
Правихме планове, мечтаехме, бяхме щастливи, постигнахме спокойствие и хармония. Все такива нормални неща. Вярвах, бях убедена, че сме загърбили болестта.
След трансплантация на стволови клетки и година в ремисия, болестта се завърна и отново имаме нужда от вашата помощ.
Необходимо е Данчо да започне ново скъпоструващо лечение, което се състои от химиотерапии и имунотерапия в размер на 82 000 евро.

Лекуващият професор препоръчва то да бъде последвано от алогенна трансплантация, цената на която е 120 000 долара.
Каквото зависи от мен трябва и съм длъжна да направя, за да оздравее синът ми. Такава е мисията на всяка майка, да пази, да закриля и да се грижи за рожбата си.

Животът продължава своя ритъм въпреки, че нашият се върти бясно по изкривена орбита. Водим биткa след биткa, за да спечелим войната, защото утрешният ден на никого  не е обещан. Трънлив и много тежък път е това.  Свеждам глава и смирено Ви благодаря!

ДСК
клон 0408
гр. Павликени
пл. „Свобода“ 6
Титуляр на дарителската сметка: Йордан Огнянов Петров

BIC код – STSABGSF
IBAN:
BG48STSA93000023630269 – BGN
BG41STSA93000023630298 – EUR
BG09STSA93000023630292 – USD
PayPal: pg71@abv.bg

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

БГ звезди
БТВ прекали с Мария Силвестър, не могат да ѝ вземат думата

кадри bTV Водещата на „Бригада Нов дом” Мария Силвестър буквално превзема ефира на bTV тази седмица. Нейното присъствие започна с едно от най-обсъжданите предавания в родния ефир, продължава през участието ѝ в сериала „Алфа”. На всичко отгоре зрителите ще я виждат всеки ден като седмичен коментатор в „Преди обед”. Още …

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

error: Content is protected !!