fbpx

Младата българска майка Орнела има нужда от подкрепа от цяла България, за да види как расте детето й

„Искам да видя моето красиво момченце да расте“ – това е единственото желания, с което се събуждам и си лягам всеки ден през последните три седмици, откакто ми казаха, че имам от 6 до 9 месеца да живея.

Ето как моята история започна през май 2015 г.“, Пише в профила си Орнела Соле, българка, живееща в Лондон.

Химиотерапията води до това да си винаги уморен, но не можеш да спиш, не можеш да се концентрираш, устата те боли, храната ти има странен вкус, нямаш апетит, цялото ти тяло те боли. Ежедневните задължения са много по-трудни. Чувстваш се слаб и винаги си студен. От лъчетерапия се почувствах още по-зле. Загубих вкуса си заради тежкото изгаряне на устата ми и гърлото ми, не можех да ям 27 дни, а пиенето на вода беше предизвикателство. Казват, че нищо не може да се сравни с болката при раждането. Повярвайте ми, това е десет пъти по-лошо от болката на раждането. След като получих две алергични реакции към химиотерапията, отказах останалите три цикъла, оставих се в ръцете на боговете.

В началото ми казаха, че поради лечението може и да нямам деца, но само два месеца след като ме диагностицираха с рака разбрах, че съм бременна. Въпреки че не бях напълно готова и възстановане приех  това малко чудо. Бременността беше сложна и рискована. През последната година и осем месеца, синът ми беше най-голямата мотивация в живота ми. Той не само излекува раните ми, но ми даде надежда и сила да живея живота си по-добре, да сънувам отново и да оценявам всяка секунда от живота си.

Мислех, че имам втори шанс в живота, докато не получих новината, че ракът се е върнал и този път ми дадоха 0 % шанс за оцеляване. На 18-ти април 2018 г само 3 години след това ракът беше засегнал крайниците и долната част на гръбначния стълб. Прогнозата на доктора е от 6 до 9 месеца живот без лечение и до година с лечение, но само ако имам добър отговор към него. Ще Ви го цитирам: “ ракът е твърде агресивен и напреднал, и тъй като се е разпространил, не можем да го излекуваме.

Всичко, което можем да направим е да регулираме болката. Съжалявам за това, че съм толкова прям, но трябва да си реалист и да поставиш нещата си в ред, да решиш  кой ще се грижи за детето ти.“ Вцепених се, да бъдеш самотна майка на дете в чужда страна, без семейство, е трудно, но да знаеш, че може да не си около момчето си и да го видиш как расте…Никога не съм мислил, че ще съм на 30 години и ще трябва да решавам кой ще гледа малкия ми Лука. Продължавам да чакам да се събудя от този ужасен кошмар“,разказва младата майка.

„След няколко дни проучвания реших, че няма да се откажа. може да съм достатъчно рядка, за да съм от тези 1 %,  които са оцелели, но искам повече от всичко да видя сина си да расте, да го чувам да казва, „мамо“, да го уча да играе баскетбол, да го уча да рисува, да свири на пиано, да го води на концерти, да пътува по света, да го видя да се влюби, да го видя да стане баща и много повече. Истината е, че отчаяно искам да живея. Да знам, че може да умра, а той дори няма да ме помни, това е най-силната болка, която някога съм изпитвала.

Започнах с алтернативна медицина, за да направя имунната си система и тялото си по-силна и да се подготвя за суровата химиотерапия. В момента съм на алкална диета, с кислородна терапия с кислород, енергийно лечение, медитация, масло и опитвам около 47 други хомеопатични билки, витамини и лекарства.

Свързах се с клиниката „Hallwang“ в Германия, която разгледа случая ми и върна надеждата. Те ми дадоха 1 % шанс за оцеляване, от което имах нужда толкова много да продължа да се боря. Клиниката „hallwang“ е единствената клиника, която предлага най-новото интегрирано лекарство, включително ваксини за имунна терапия и лечение на антитела, които са помогнали на толкова много хора със същата доживотна присъда.
Въпреки това разходите за процедурите и ваксините са далеч по-големи от моите първоначални очаквания.
Първоначалният тест, консултациите и подготовката ще струват приблизително около 30,000 eur, това включва разходите за настаняване и пътуване, а лечението може да струва между € 80,000 до € 120,000 в зависимост от това как ще се чуствам.

Синът ми, малкото ми момче се нуждае от майка си.
Моля, дарете каквото можете, това е живото-спасяващото лечение за моето семейство.“

Тези, които искат да помогнат могат да преведат пари чрез този сайт:

https://www.gofundme.com/desiretolive

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!