fbpx

Михаил Билалов беше безмилостен към млад емигрант, върнал се в България

Актуалният мистър „Стани богат” Михаил Билалов хич не си поплюва на моменти, нищо че привидно не дава вид на човек, който притеснява участниците си. В едно от последните издания на шоуто по БНТ обаче, актьорът, който успешно влиза и в ролята на тв водещ, посече безмилостно бивш емигрант, с когото преди това си поговори сладко и разточително.

„Той е чудесен пример в живота. Надявам се да стане такъв и в „Стани богат”, така представи Билалов софиянецът Филип Йотов, който е работил дълго време като стюард във влакове в Австрия.



„Срещал съм хора от цял свят. Едно момиче от Афганистан, което беше избягало от родителите си, защото те са искали да я продадат на човек за женитба, а тя беше само на 12 години. Срещнах и президента на Австрия – разпознах го, докато разнасях вестници в бизнес класата във влака. Върнах се в България, защото мисля, че нашата страна има нужда от млади хора. И колкото повече млади хора има, толкова по-добре за нашето бъдеще. Наистина съм притеснен от темповете, с които младите хора напускат България, притиснати от социално-икономически условия. Върнах се чисто егоистично, защото обичам България и тя е моята родина”, отвори си душата участникът. И въпреки че неведнъж сме виждали как водещият подсказва индиректно на участника, напомняйки му за вариантите, с които разполага в моментната ситуация, в този случай за изумление на публиката – това не се случи.

На въпрос „Кои държави споделят челното място по интернет свобода за 2017 и 2018 г. според доклада на „Фрийдъм хаус”, Филип първоначално се поколеба, но след това реши да заложи на „България и Румъния”. За негово съжаление верният отговор се оказаха „Естония и Исландия”.

„Филипе, много ме е яд! Яд ме е, че избърза… Съжалявам, че толкова кратко време играхме, но аз те поздравявам за това, че си дошъл и си се върнал в България и ти желая прекрасна кариера”, опита да замаже накрая положението Билалов. А малко след в социалните мрежи гневни зрители го обвиниха, че не е бил достатъчно солидарен към младото момче.

Филип Йотов обаче, не беше единственият, чието участие се превърна в пълен фарс. Веднага след него на стола седна и графичният дизайнер Маргарита Бончева, която също си тръгна с 0 лева от шоуто. Въпросът, който я затрудни, бе „В коя детска книга майстор на оръжия и въжеиграч вдигат въстание срещу трима алчни и чревоугодни управници”. Маргарита посочи „Тримата мускетари”, а се оказа, че верният отговор са „Тримата шишковци”./show.blitz.bg

Михаиле, Михаиле ти си бил голям боклук бе ! Чудя се какво правиш още в това предаване !? Да се махаш от там, тъй като не си толкоз популярен както бе Ники Кънчев !! Махай се тъпанар смотан ! Нямаш подход и визия !! Помияр !!!!!

Много ме е яд за човека,който съставя кръстословици – знаещ, интелигентен,но го забиха с този въпрос за секунди , години, без калкулатор.Това не е игра за математици. Как може толкова години никой да не спечели голямата награда???!!!! Когато се появи знаещ играч и на ниско ниво се задават прекалено трудни въпроси ,за да не продължи нагоре!!!!!!

Скоро, по празниците, бях при децата си в Лондон. Там се казва Стани милионер. Наградата е 1 000 000 паунда. Направи ми впечатление как са формулирани въпросите. Простичко, разбираемо и без претенции за да затруднят участника. У нас лесните въпроси до 500 лв.са така зададени като че ли злато струва отговорът. Така са увъртяни в изказа си, че все едно попадаш във вакуум. Вярно е , че Билалов понякога подсказва, макар и незабележимо…въпрос на симпатии, може би. Не можем да говорим за ерудираност, след като въпросите за развити пред водещия. Билалов е добър водещ и много добър актьор но въпросите и участниците правят предаването. Не ме очудва , че постижението на много от участниците не прехвърля летвата на 2 500 лв. В едно от предаванията в Великобритания съвсем обикновенна домакиня не можа да се пребори за въпрос от полвин милион и взе четвърт. У нас това не може да стане, поне за сега и с този вид въпроси. Може би е политика на Б Н Т ? Как мислите ?

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

error: Content is protected !!