fbpx

Милен от Узунджово изведе кравите на паша и потъна вдън земя! Красивата му дъщеря от седмица не спира да плаче

Милен Панов от хасковското село Узунджово е в неизвестност от една седмица. За последно той е видян в района на Ходжова чешма край Хасково и е тръгнал по пътя в посока стрелбището. Малко по-рано той е напуснал невъзстановен болницата, където е лекуван от Лаймска болест след ухапване от кърлеж.

Мъжът изчезнал на 1 юли вечерта в района на селото, докато прибирал кравите от паша, съобщава Haskovo.info, позовавайки се на близките на мъжа.

Той така и не се прибира, въпреки че отлично познава местността. Последен контакт с него е имало на 3 юли рано сутринта и от тогава телефонът е изключен и никой не го е виждал.

От полицията съобщиха, че търсенето на мъжа продължава. Местността, където той е видян за последно, е с гъста растителност и не може да бъде обходена бързо. Най-вероятно полицаите ще имат нужда от допълнително хора, пише Блиц.

Венеса Панова, дъщеря на изчезналия, живее в София и вече била намерила работа и дом за баща си там. Тя го търси с приятели и доброволци. “Сега искам да си го прибера жив или мъртъв”, казва през сълзи момичето.

Ако някой има информация за мъжа, да се свърже с полицията или близките на телефон 0897 542 094, предлага се и възнаграждание.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

error: Content is protected !!