fbpx

Мика Зайкова: Намаляването на партийната субсидия на 1 лв. е узаконен рекет

Намаляването на партийната субсидия на 1 лв. е узаконен рекет. Това каза финансовият експерт Мика Зайкова, цитирана от „Фокус„.

Според нея ако това се случи ще остане само една партия. Предложението е далеч от американския модел, обясни Зайкова, като уточни, че то е анархия и корупция. „Преди да въведем субсидиите пак имаше подобно нещо, само че тогава, за да му е добре на бизнесмена, да му е спокойно – плащаше и на едните, и на другите, за да му е спокойно.

Който и да спечели, той все е на кяр. Работата е там, че сега бизнесът трябва да плаща на повече от две партии, защото нито една не може да спечели пълно болшинство и не може да дойде на власт сама. Плащайки на повече от две партии, ще му остане ли на бизнеса част от печалбата или това, което иска да дари ? Първата ми мисъл беше, че няма да има възможност да прави дарения там, където наистина трябва“, поясни финансистът.

Според Мика Зайкова предложението за отвореното партийно финансиране е необмислено и прибързано. Въпросът за финансирането на партиите трябва да се обмисли така, че да има демокрация и многопартийност, добави финансовият експерт.

ебете си майка та. Аз Вандов. До сега бяхте.

Мика Зайкова, стига си налагала простотията си на обществото! Партии винаги ще има в България, защото има много вождизъм. Пък ако намалеят, толкова по-добре! Защо не коментираш оная измислена партийка с един файтон хора, на която никой вече името на помни, водена от един смешник – Светльо от Хиподил – който редовно получаваше по 500 хиляди лева субсидии, без някой да му види и очите през мандатите, а само на изборите? Защо не кажеш,че тъстът му е висш полицейски кадър от БСП и точно заради това на това отвратително хиподилче му пълним гушата години наред?

Вигрогон пак е специалист по специалистите. Мика Зайкова била най-добрият финансист. Може ,ама лани е казал народа.
Зайкова и тук най-добре знае как да зареве за БСП. А може и за някоя друга партия.
Зайкова,време е да се пенсионираш,а ако си го направила,по-добре замълчи. Във финансите не те бива никак,а кой ли знае в какво те бива.

Референдумът не беше за тези измислици, а партиите да се финансират от членски вноски, или доброволен труд, без дарения, принципно за общото благо. Къде се хвърлиха да искат пари от дарения срещу обещания. Инициираме нов Референдум против тези изкривявания на желанието на народа.

То не бяха точни социологически проучвания , то не бяха Зайкини откровения.После защо на Партията и викаха „кърмилница“.Млекцето като секне , каква ли песен ще запеят ?!

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!