fbpx

Менда Стоянова с остра атака срещу БСП: Нинова силово наложи Елена Йончева, а тя…

Един от лидерите на ГЕРБ – Менда Стоянова, захапа остро в ефира на Кнала 3  БСП, Корнелия Нинова и Елена Йончева.

Това стана, след като бе запитана от репортерката на Канал 3: „Какво е вашето лично мнение? Трябва ли да се отговори реципрочно на водача на листата на БСП, който беше излъчен с Елена Йончева, с ваш водач – непартиен човек, който може да обере много по-широка периферия?

Ето какво отговори Менда Стоянова:

„Знаете ли, че с водача на листата на БСП, който беше силово наложен от Корнелия Нинова, тя цели точно това, да превърне кампанията за евроизбори в кампания за личните си неща.

За мен посланието, което даде Елена Йончева, че тя ще отиде в Европейския парламент, за да бори корупцията в България, означава, че тя не е човек, който трябваше или трябва да бъде изпратен за български евродепутат. Защото българският евродепутат не му е това целта, не му е това и призванието, което той трябва да има в Европейския парламент.

Ако ние постъпим по същия начин, означава вместо да се борим за интересите на България в Европейския парламент по европейските политики, ние ще ерозираме доверието на нашите партньори още повече с верни и неверни внушения, факти и обстоятелства. Защото това ще прави Елена Йончева, и това ще навреди категорично на авторитета на България и възможността й да влияе на решенията в Европейския парламент.

За мен това е подривна дейност, съжалявам, че използвам тези думи от преди 50 години, но тя много добре пасва и на БСП, и на това, което в момента е тяхната политика.”

Корупцията,ако я има,никога не трябва да бъде прикривана и премълчавана!Независимо къде си-дори и в Европейския парламент.Това е бич за страната ,оттук и за Европа.Така,че Елена ,ако бъде избрана,е длъжна да се бори с корупцията и да я оповестява и това не е злепоставяне на България ,а разобличаване и борба с пороците,които пречат на всички-и българи и европейци.Или г-жо Стоянова,искате ,като ви изберем отново,да продължавате да се възползвате от положението си,да присвоявате,обогатявате ,променяте законите ,така че да ги вършите тези неща,с др.думи да крадете,и никой да не ви разкрива игричките и далаверите .Какъв е авторитета на България с крадлива и корумпирана върхушка,пък и да си мълчим на всичкото отгоре.Е,колко нагло и нахално !Елементарна!Може в някои сметки да те бива,но в изказването ти личи демагогията и политическата ти посредственост .

Г -жа Менда, старайте се да не говорите по медии,студия и др.,освен ако не е свързано с някакви сметки,цифри,разчети.Не,че и тях хората ще разберат,но по -добре само смятайте нещо там,без да се опитвате да коментирате кадровата политика на другите формации.

ЙОНЧЕВА е Личност,а ти коя беше?

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Графа: Работохолик съм, но вече се пазя

Кадри Нова ТВ Вече доста години Влади Ампов – Графа е на върха със своето творчество и не само. Благодарение на него много млади таланти откриха попрището си в музиката. Неговият път както феновете му знаят започва от ранна детска възраст и както сподели издържа се сам от тийнейджърските си …

Блиц Новини
Ники Кънчев открива сезона на „Кой да знае?“

Кадри БТВ Тази вечер е старта на забавното куизно шоу „Кой да знае?“. С появата си в ефир бързо придоби популярност сред зрителите и сега се очаква с нетърпение. Гостите тази вечер са освен най-известната майка на мамино синче №1 – Катето Евро и господин „Стани богат“ Ники Кънчев. Двамата …

Блиц Новини
Магдалена: Не знаех къде се намирам!

Кадри БТВ Вече няколко дни най-обсъжданата тема в държавата е, как Алек Младенов заряза две дами на финала на „Ергенът“ и то чрез видеообръщение. Много хора се възмутиха от постъпката му, а най-потърпевши от това са двете дами Магдалена и Надежда. По никакъв начин не са очаквали точно този развой …

error: Content is protected !!