fbpx

Меган Маркъл и принц Хари не се съобразиха с поредна традиция

Меган Маркъл и принц Хари вече са горди родители на сладко и чаровно момченце, което нарекоха Ачи. Двамата са по-влюбени от всякога, а това личи дори само от начина, по който се гледа, пише jenata.blitz.bg.

Двамата обаче са на път да извършат нещо шокиращо. Никой не вярва как за пореден път двамата ще нарушат всички кралски традиции, защото просто са си наумили нещо. Този път обаче действията им ще засегнат и други лица.

Херцогът и херцогинята на Съсекс са решили да си осиновят чернокожо дете от Африка. Това ще се случи за първи път в кралското семейство, а дали американката е повлияла на съпруга си за това решение, не е ясно.

 

Новородено дете напоследък е доста трудно да бъде осиновено, но сме убедени, че кралското семейство доста бързо би се справило с каквито и да е трудности по пътя към мечтата си.

Очаква се Меган и Хари да се ориентират към осиновяването на момиченце. Актрисата винаги е казвала, че мечтае да си има и дъщеричка и това би била една идеална възможност.

Към този момент все пак единствената пречка за осиновяването е вътрешното право в кралското семейство. Подобно нещо би предизвикало пореден скандал.

Откакто Маркъл е част от роялите традициите биват непрестанно тъпкани и газени. Все пак Елизабет Втора е опитен дипломат врял и кипял в различни житейски ситуации, дали ще овладее положението или херцозите на Съсекс съвсем скоро ще имат още едно дете, предстои да разберем.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!