fbpx

Мая Манолова отказа колата от Слави Трифонов

novini.bg

Омбудсманът Мая Манолова, която остана без кола и шофьор от НСО и започна да се вози на обществен транспорт, днес организира приемна във влака София-Варна. Тя се качи на него в 6,40 часа сутринта пред множество журналисти. Билетите на гражданите, които ще я приемната, ще бъдат осчетоводени и изпратени на финансовия министър, защото хората не са длъжни да плащат за приемна с когото и да било, обясни омбудсманът, цитирана от БНР.

По думите на Манолова, ако е възможно да си върши работата с обществения транспорт, ще инициира кампания, с която ще призове всички представители на държавните институции да слязат от служебните си автомобили и да се насочат към него.

Междувременно шоуменът Слави Трифонов обяви, че предоставя кола и шофьор на Мая Манолова, защото било чисто заяждане от страна на държавата и че омбудсманът не трябва да бъде унижаван. „Благодаря на Слави Трифонов, че ми е предложил кола и шофьор, аз няма да приема“, заяви тя, като изказа благодарности на всички приятели и познати, които се отзовали.

„Управляващите взеха правото ми на кола – това може да е зло за добро. Автомобилите в моята институция си имат график, не мога да ползвам друг оттам. Хората се свързват с нас при какви ли не случаи. Ще се опитаме да стегнем колите, които имаме“, каза още омбудсманът.

Тя се извини на гражданите, че ги занимава с проблемите си и подчерта, че поради огромния интерес от страна на медиите вече няма да ги информира кога и къде ще пътува

Винаги ми е била симпатина и като политик и като човек харесва ми така трябва да се работи.

Мая вдига голяма пушилка,нали има омбудсмани и по места,но не ги ползува,защо?

Филантропа Слави се извисява на нивото на Ев.и Хр. Георгиеви дарили Софийския университет !

Крайно време е държавните служители да слязат от колите и да ходят с градския транспорт ,хем ще чуят какво говорят за тях хората ,хем ще видят какво хубава метро имаме ,хем ще почакат ,някой трамвай или автобус 25 минути .А самата кметица ще може да си постъпва в дупките ,които е изкопала от шест месеца и няма кой да ги затвори .Ех ,че хубаво ,какво ли ще сънуват вечета народните избраници.

Аз виждам и положителното в тази инициатива. Ако както за Мая Манолова (много я харесвам жената) са оправили и стегнали един вагон на БДЖ, то ако има повече такива случаи (далеч съм от представата, че всички ще се лишат от удобството на колите си…) и БДЖ и градският транспорт и всеки друг вид транспорт, който ползват ще се въведе в що-годе приличен вид – не казвам удобен, а приличен, защото за 8 часа път на Мая сигурно и се е наложило освен в купето да посети и онази кабинка в двата края на вагоните, нали…. Срам ме е, че го пиша и ми е болно, но съм права… Ще следим темата с интерес.

Изписаха ти очите тези тъпаци. Ако , рейтинга ти беше този те го пратиха космоса.

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

Блиц Новини
Мила Михова вдигна скандал на Криси от „Ергенът” на живо по БТВ

кадри bTV Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички. Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина. Михова реши да използва студиото на bTV, …

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

error: Content is protected !!