fbpx

Мая Манолова иска да става кмет?

Източник: News.bg

Представяйки резултатите от работата на институцията беше честно да спомена за една несправедливост – че резултатите от работата на 60 души се приписват на мен персонално.

Това заяви пред медиите в кулоарите на парламента омбудсманът Мая Манолова след представянето на доклада за дейността на институцията.

По думите й някои хора измерват рейтинг, а всъщност той е вследствие на работата на целия ѝ екип. Според Манолова това не е честно и затова е трябвало да го признае.

Тя подчерта, че приписването ѝ на тези резултати създава страхове и подозрения у много хора. Те предварително биха искали да знаят моите планове и решения, отбеляза Манолова.

Тя уточни, че нямам как да подхрани тези подозрения за кариерни цели към този момент, а когато имало нещо да съобщи щяла да го направи публично.

На въпрос дали обмисля да се кандидатира за кмет на София, Манолова заяви, че не обмисля никакъв вариант за смяна на позицията си.

И все пак общественият защитник поясни, че не изключва възможността да работи за гражданите в един момент и от друга позиция.

На въпрос дали са отправени към нея предложения за кандидатура, омбудсманът уточни, че различни разговори и обсъждания по темата засега не я ангажират.

Общественият защитник подчерта, че основните приоритети за нея и екипа и през тази година са банките, бързите кредити, колекторските фирми и закона за частния фалит.

ДАЙ БОЖЕ, УСПЕХ В БОРБАТА ЗА ИСТИНСКА СОФИЯ

Здравейте!

Г-жо Манолова, ще се заемете ли с въпроса: Къде са осигуровките на работелите българи в Р. Коми? Защо НОЙ издава справки за прослужено време, признава категория труд / а тя се определя от величината на осигурителната вноска/, а няма осигуровки при формулата за определяне размера на пенсията. Т. е. има трудов стаж, има категория, няма осигуровки.

Уважаема Г-жо Манолова , моля да наложите на банките при промяна на лихвите по кредити ,срочни и безсрочни влогове , както и на дебитните карти и таксата за транзакция при теглене от тях, също и таксите за обслужването им и абсолютно всичко свързано с тях и нашите пари ,да се съобщава персонално на всеки клиент /с есемес ,тел.обаждане ,писмо и т.н. няма значение ,важното е да го правят/ ,защото те – банките си правят каквото си искат ! Имат адреси и телефони на клиентите си и задължително трябва да им се обаждат при всяка промяна касаеща парите им и то поне с месец предизвестие ,за да има време за реакция от наша страна ! А не еднолично да ни ощетяват постоянно ! Ние сме им гласували доверие ,което ТЕ НЕ оправдават ! Знам отговора им – в сайта ни пише – , но не всеки има компютър , възможност и нужните знания да проверява промените там ! Защото винаги те са в наш минус ! Както ДЗИ и много други го правят ,така и на банките трябва задължително да им наложи да работят по тези правила ,за да се избегне пренебрежението им към вложителите и чувството им за безнаказаност и величие ! И най-важното унизителното ни поставяне при свършен факт ,без право на глас и реакция ! Много ще съм Ви благодарна ,ако постигнете успех ,в който аз доколкото Ви познавам съм сигурна ,стига да приемете проблема присърце ! А би трябвало ! Благодаря Ви предварително ! Бъдете жива и здрава ,защото Вие сте нашата Мая ,на която единствено й пука за нас ! Вие сте на точното място – точния Човек !

И аз искам да попитам, къде са осигуровките на работещите в Либия от 1998г. до 2000г. Става въпрос за ф. ЕКСПОМЕД Тази фирма се покри и никой не може да я открие.

тя е отрупана с много въпроси,висели от години.едва ли в кратко време ще отговори.но на последния:осъдиха ли топлофикация за хонорарите на юристконсултите?????

Определено считам , че г–жа Манолова би била по– полезна на всички българи като омбудсман , отколкото като кмет на столицата . Стига с тази София ! Живущите извън нея да не сме от друга планета .

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Магдалена, Валерия и Екатерина неразделни след „Ергенът“

Кадри социални мрежи Постъпката на последният Ерген сплоти отхвърлените дами. Много тежки мигове преживяха финалистките в „Ергенът“ 3 след като стана ясно, че нито една от тях не е спечелила любовта на Алек Младенов и тяхната приказка не завърши с пръстен. Голямото разочарование бе изписано на лицата им и до …

Блиц Новини
Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и социални мрежи Неочакваният край на романтичното риалити „Ергенът“ предизвика множество коментари. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и особено начина, по който го направи. Той им каза своето решение чрез видео, без да …

Блиц Новини
Емоционален финал на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Зрителите се сбогуваха емоционално с „Бригада нов дом“. Снощи бе излъчен последният за този сезон епизод, отново много силен и изпълнен с емоции, докосващи сърцата на мнозина. Бригадата с помощта на множество доброволци направи един удобен и уютен дом за незрящата Божидара и нейната майка. Новата бригада под …

error: Content is protected !!