fbpx

Мария Шарапова отмаря на частен остров

www.tialoto.bg

Източник: Instagram
Тенисистката избяга от студа в Ню Йорк
След като показа на всички в Instagram, че първият сняг в Ню Йорк определено не ѝ харесва, Мария Шарапова се премести на далеч по-топло и приятно място. Тя избяга от лошото време и отиде на остров Некер в Тихия океан.

Тенисистката качи няколко снимки от екзотичната си почивка, с които зарадва своите фенове. На една от тях тя е по бански, носеща ефирна риза, а на друга си почива близо до лазурния бряг.

„Тук няма сняг“, отбеляза Маша. Много от последователите я поздравиха за визията ѝ.

Шарапова е избрала да си отпочине на частния остров на милиардера Ричард Брансън. Но не е сама, с нея е новата ѝ изгора – Александър Гилкс, отбелязват местни медии и посочват, че двамата са дали луди пари за почивката.

Преди няколко дни спортистката публикува снимка от летището. На нея тя е по анцуг, бели маратонки и носи кафява лятна шапка на главата си. Текстът към фотоса гласи, че тенисистката си е забравила зимното палто, но то няма да ѝ трябва за мястото, на което отива.

В средата на септември Шарапова приключи тенис сезон 2018 поради травма. Тя не можа да участва на турнирите в Пекин, Тянцзин и Купа Кремъл, но за сметка на това има достатъчно свободно време, което да прекара с любимия си.

 

Зли хора се намесиха в любовта и с Григор. Много жалко за това. Сърцето и душата и знаят какво се е случило. Жалко, защото тя е много хубав човек. Човек с трепетна душа.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Огромен гаф при въпрос за 3000 лева в „Стани богат“

Кадри: бТВ Рентгеновият лаборант Павел Антонов продължи играта си в „Стани богат“, но последния въпрос, който му бе зададен от Ники Кънчев поради много дискусии. За 2000 лева Павел бе попитан: „Коя легенда на Формула 1 създава нискотарифна самолетна компания, докато е действащ пилот“? – Михаел Шумахер, Аертон Сена, Ники …

Блиц Новини
Разкошен дом показа Таня Боева в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ Новият сезон на готварското шоу „Черешката на тортата“ стартира с поп фолк изпълнителката, ослепителната Таня Боева. Шеф Манчев смени Виктор Ангелов на екран и сега ще гледаме как неговите избранници се справят в кухнята, а също и като домакини. Боева посрещна своите гости в уютния си дом …

Блиц Новини
Едва 3000 души получиха еднократна помощ

Малко е известно сред българското население, че съпругът, съпругата или децата на починал осигурен имат право на еднократна помощ, отпускана от държавата. „Право на еднократна помощ при смърт на осигуреното лице, съгласно Кодекса за социално осигуряване (КСО), имат неговите: съпруг (съпруга); деца; родители. Децата на починалото лице имат право на …

error: Content is protected !!