fbpx

Мария Габриел: Нямам имоти в чужбина, живея под наем, декларирала съм всичко

„Изпитах чувство на признателност и чувство на отговорност, когато разбрах, че ще съм водач на общата листа между ГЕРБ и СДС за евроизборите. Би било наивно да кажем, че тази кампания няма да е трудно. Би ми се искало да има европейски дебат за българския облик в ЕП в следващите 5 години. Ние искаме Европа да се усеща в ежедневието на българите. На тези избори ще видим кой каква визия има за България в ЕС, какво до тук са показали европейските политики и как всеки един от нас с опита си ще допринесе за развитието на България“, каза еврокомисарът Мария Габриел в студиото на bTV.

„Ние, ГЕРБ и Цветан Цветанов понесоха отговорността си по въпроса за апартаментите. Няма доказана вина, всичко е законно, но той подаде оставка. Продължаваме с взета поука. Нямам апартамент в чужбина, живея под наем. Имам един наследствен имот от баща ми в родното ми градче Хаджи Димово. Аз съм в България всяка седмица. Има време до изборите да превърнем ситуацията в наш позитив, да докажем, че екипа, който ще изпратим на евроизборите е най-добрият. Няма млад човек, който да не знае какво е програмата Еразъм, няма община, която да няма безплатен безжичен интернет, платени стажове за студенти 1000 лв. Трябва да се продължи да се работи, и върху обучението на администрацията и цифровизацията на бизнеса“, добави още тя.

Пу, да не и е уроки! Красавица гербаджийска, като министърката на туризма.

На тези години човек трябва да е съградил дом. Ако не е, как ще съгради и защитава народ и родина? Да се гордееш, че живееш под наем е неприемливо. А и друго – човек трябва да работи това, за което е учил, иначе се поставя в зависимост от специалистите, без да има свое обосновано становище.

Те вече си били понесли вината за апартаментите и отново били готови да работят !?!? Все едно са изяли по един сладолед без захар за наказание. Или все едно са излежали някаква присъда, ама не чак такака, която да им развали рахатлъка. Да, ама апартаметчикът все още ви е начални, поне по партийна линия. И защо да не ви заповяда, примерно, да му осигурите един апартамен в Брюксел. С асансьор, или с тераса със сауна ? Не може ли ?

Много по-обидно е това,че не отдават никакво значение на това,че Цветанов Цветанов е придобил имущество, за което не може да даде адекватно обяснение! Като е ли това е в реда на нещата. И какво излиза: Всичко е законно- продължаваме в същия дух!

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

Блиц Новини
Мила Михова вдигна скандал на Криси от „Ергенът” на живо по БТВ

кадри bTV Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички. Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина. Михова реши да използва студиото на bTV, …

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

error: Content is protected !!