fbpx

Мариана Попова роди! Веселин Плачков изхвърча на пожар от „ВИП Брадър“

Певицата Мариана Попова дари половинката си Веселин Плачков с дъщеричка. За щастливото събитие се похвали самата майка в социалните мрежи.

„Роди се Екатерина Веселин Плачкова! Дете на любовта!“, написа звездата и постна снимка на щастливия татко и малката принцеса, пише Блиц.

Актьорът Веселин Плачков, който участва в шоуто „ВИП Брадър“, напусна най-известната къща в България, за да присъства на раждането. Той прекрачи прага на най-известната къща само десетина дни преди неговата половинка – певицата Мариана Попова, да му роди дъщеря. Навил се срещу колосална сума, но в договора му има специална точка. Продуцентите са решили да си вдигат рейтинга с раждането на гласовитата певица, като оператор ще бъде на мястото и ще снима първите реакции на Мариана, както и самото бебе.

„Биг Брадър“ ще извика Плачков в изповедалнята, където ще му съобщи, че в този момент жената до него е на път за болницата, в която ще роди. Заедно ще проследят какво се случва, като все още не е сигурно дали ще го изведат от Къщата да прегърне новородената си щерка.

Екатерина е трета дъщеря в семейството им. Мариана има 8-годишна дъщеря – Мария-Магдалена, от връзката си с италианеца Ханес. Плачков също има дъщеря – Андреа, която е по-голяма от момиченцето на Попова.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

кадри bTV Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и …

БГ звезди
Веско Маринов: Родих се селянин, станах гражданин

кадри Нова телевизия Емоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда Веселин Маринов. Певецът призна, че е изпитва страх да посети родната си къща в Полски Тръмбеш, която е единственото място, което нарича „у дома”. „Никой не ме чака вече там”, обясни Маринов, едва удържайки сълзите. Той се върна назад …

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

error: Content is protected !!