fbpx

Манолова към премиера: Не ме е страх, господин Борисов

Не ме е страх, господин Борисов, от никоя от обидите и заплахите, които отправяте към мен. Това заяви пред bTV Мая Манолова.

По думите й всъщност, него го е страх. Не го е страх от мен, страх го е от това, че се видя, че може да загуби София и че утре може да загуби България и пътят за това вече е ясен на хората, подчерта тя.

Страх го е от хората, които се обединиха срещу едноличната власт, изтъкна още Манолова.

Манолова отбеляза, че заплахата с Костинбродската афера е прозвучала от Бойко Борисов още в изборната нощ, а сега неговите служители я повтарят.

Въпросът е дали премиерът се изживява като говорител на прокуратурата или изобщо като главен прокурор. От чие име си позволява да отправя заплахи срещу мен, още повече в ситуация, в която срещу мен няма завеждани дела, обърна се тя към премиера.

Притеснително е, когато изпълнителната власт се изживява като държавно обвинение, допълни тя.

Припомняме, че от щаба на кандидата за кмет на София Мая Манолова обявиха, че ще искат касиране на изборния резултат още в деня на вота – вечерта на балотажа. Няколко дни по-късно те заявиха, че са готови с жалбата. От БСП заявиха, че нямат законови основания да внасят иск за касиране на резултатите, тъй като Мая Манолова бе независим кандидат, подкрепен от БСП.

ТАЗИ ЖЕНА Е ЛУДА..В ГЛАВАТА И САМО ЗАПЛАХИ ДИКТАТОРИ ВРАГОВЕ И Т.Н.МОЛЯ НЕ СИ ГУБЕТЕ ЕФИРНОТО ВРЕМЕ.ТЯ ВЕЧЕ НЕ Е ИНТЕРЕСНА .ОТИВА В ОТБОРА НА НЕУСПЕЛИТЕ ПОЛИТИЦИ.

Трябва да е луда ли ?
Когато си казва истината…!

Ей продажници когато не ви е угоден човек и веднага луд. Всички сме луди че ви търпим още.

Който се смее последен се смее най добре само така. Маядръж се ние сме с теб покажи на тоя търтей какво можеш

Никак не е луда а си е баш на място

Мъдрите са луди, в очите на незрящите…

Госпожа Манолова, Вие сте нашата надежда за спасение от блатото , в което потъваме вече
30 години !!! Желаем Ви здраве и много воля и жизнена енергия, защото както на Сизиф ще Ви бъдат необходими !!!
p.s. И като сме в ДЕМОКРАЦИЯ, защо са ви нашите имейли ???

Всяко нещо има край ,само суджука има два края .

Дали е луда …. тя обаче е късмета на Й.Фандъкова. Ако не беше тя хората щчха да излязат да гласуват и Й.Фандъкова нямаше да е кмет. Просто застана на пътя на по достойни кандидати, а хората не я хресват и затова не гласуваха или гласуваха за Фандъкова за да не стане тя кмет.

Неудобна е затова я наричат така!

Те смелите винаги са луди в очите на жалките плужаци !

13 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

Hell's kitchen
Никол оцеля, ще готви в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Инфарктна за участниците резервация беше тази в последния епизод на Хелс китчън. Като водещи на двете кухни застанаха двама от най-добре представящите се, а именно Никол и Славейко. Борбата бе ожесточена и двата отбора завършиха на 2 секунди разлика. Според правилата Никол трябваше да напусне състезанието, но …

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

error: Content is protected !!