fbpx

Малката дъщеря на Ласкин го научила на нежност

show.blitz.bg/vip

Иван Ласкин не беше от личностите, които обичаха да споделят на всеослушание за емоциите и чувствата си. Напротив – заключваше тези най-съкровени моменти в душата си. Това потвърди пред „ШОУ“ наскоро след неговата загуба и колегата му Христо Мутафчиев. Въпреки това понякога Ласкин открехваше и малко от личния си свят, където най-скъпите му хора са Александра и децата.
По-голямата дъщеря от първия му брак – Люба винаги е имала запазено място в сърцето на актьора. Той я наричаше „своята принцеса”. А на 18-ия й рожден ден й написа много трогателни думи:

„Здравей, красиво момиче! Знаеш ли? Аз много те обичам! Ти си ми част от сърчицето! То, моето сърчице се дели на три. Моите момичета! Не знаех какво да направя и как да те зарадвам за рождения ти ден. Защото, цял ден ми беше притеснено. Цял ден ти беше пред очите ми… Не се обадих, защото осъзнавам, че съм досаден, и не исках и на този ден пак да ти досаждам. Вече си голяма и аз мога единствено и само да мрънкам. Не си длъжна да ми слушаш мрънканиците вече. Но имаш моята обич и моите страхове. Имаш едно момче, което винаги ще пази принцеската си. Обичам те и се плаша… Защото ме е страх да не изглеждам в очите ти обикновен тъпанар (какъвто е всеки татко на момиче). Не зная как да те зарадвам! Как да постъпя? Лутам се… Не знаех как да се държа с теб на този ден. И за това сега ти пиша и сега чувствам едно, и знам какво да ти кажа! ОБИЧАМ ТЕ, мое красиво момиче! ОБИЧАМ ТЕ! Губя си мисълта докато пиша, защото се вълнувам и притеснявам и търся думи, с които да ти разкажа точно какво чувствам и как да го разкажа, така, че да не стресна моята принцеса… Ето, намерих думите – ОБИЧАМ ТЕ, ОБИЧАМ ТЕ, момиче! Много! Ти си великолепна и аз се гордея с теб! Ти ме радваш… аз се чувствам щастлив от всичко, което правиш! Гордея се от това какво си ТИ! Гордея се с теб, Люба!!! Ти ме радваш!… Благодаря за това, че си толкова внимателна, умерена, изискана, нежна, търпелива, благодарна, талантлива, признателна, разумна, и УМНА! 18 години, ти не разочарова баща си! Прекрасна си, момичето ми! Прекрасна..и аз се ГОРДЕЯ с теб! Честит Рожден Ден, ПРИНЦЕСКЕ, ОБИЧАМ ТЕ! Твой татко Иван…”.

 

За по-малката си дъщеря – София пък, преди време Ласкин бе споделил нещо много ценно – че е успяла да го възпита на нежност.

„Мисля, че ме учи на всичко. Тя е толкова мила, а аз съм толкова груб бордюр. Тя ме прави по-внимателен и нежен. Когато сутрин ме целуне за „добро утро”, се чувствам като в гора пълна с пойни птици. Блажено е”, са дословните думи на актьора.

Той обаче, подобно на Александра, никога не си е представял, че малкото му момиченце София ще продължи актьорското призвание на родителите си. Въпреки че много пъти е доказвала колко е артистична.

„Банално е да го кажа, но както дъщеря ми реши. Аз не бих се радвал… Актьор на значи „аз участвам в сериал и после в девета глуха”. Актьор означава труд, последователност и талант. Най вече труд. Дъщеря ми притежава всичко това, но още от сега мисли да си вложи качествата в медицината. Може би за да лекува актьори”, бе предположил актьорът, за когото най-важните ценности винаги са били честността и отговорността. Именно тях се е стараел да възпита и в дъщеричката си София.

„Трябва да е възпитана в честност и отговорност. Хигиена на чувствата и на намеренията. Обич към страната си и смислен живот. Преданост към близките и обучение за достоен живот! Тя трябва да стане изключителната картина, която са изрисували майка й и баща й. Защото четките и боите са в ръцете на нейните родители. От нас зависи.”

 

show.blitz.bg/vip

Толкова нежност и безгранична любов в един привидно груб човек ,а дълбоко в себе си много раним ,умен и обичаш човек ! И трите му момичета заслужават неговите любовни излияния и аз съм сигурна ,че децата им ще израснат достойни български граждани ,защото и Иван и Алекс са такива и най-вече в България ! Такава любов ,на която се радваха и както я описваха по своему Иван и Алекс я има само в любовните романи ! Но ето че съществува и на живо в тяхно лице ! Съжалявам ,че ги напусна толкова рано в разцвета на силите си и когато те имат най-голяма нужда от него ! Но и най-хубавата книга има край и неговия бе на 6.01.2019г. ! Жалко ! Почивай в мир и БОГ са те прости и дано бунтарската ти душа намери покой ! Чочо Попйорданов ще те посрещне и отново ще бъдете един незаменим тандем ,но горе ,не при нас ,за да ви се радваме ! Искрени съболезнования на семейството му ! Не можем да се месим в БОЖИИТЕ решения за жалост !

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!