fbpx

Македонски актьор: Живков ви хранеше 45 години с хляб и сол

Дебатите около това, дали Гоце Делчев е бълтарин или македонец не стихват. Външният ни министър Екатерина Захариева поиска македонската делегация да признае, че Делчев е българин и че българската окупационна армия по време на Втората световна война всъщност е освободителна. Това накара актьорът Сашо Тасевски да напише гневен пост във Facebook, съобщават от агенция „Фокус“.

„Министър Захариева е загрижена, че в продължение на 75 години лъжем децата си за Гоце, Яне и компания. Тито и Сталин откраднаха Македония от България, за да не съществува Велика България на Балканите.
Та Югославия е била два пъти по-голяма от България по население. Виждате Тито и Сталин през нощта като призраци в Кюстендил си шептят: „Е, другарю, да откраднем Македония от българите“.

А бе, Захариева, когато говорим за лъжите, Тодор Живков ви държеше 45 години на хляб и вода, не знаехте какво е дъвка, събличахте ни дънките и ни ги откупувахте, а понякога ви ги давахме без пари. За вашата икономическа фаза, наречена „за две червени“, да не говорим. Не ви се присмивам, с бедността човек не се подиграва. Но кой от нас, тогавашните Титолюбни македонци, искаше да бъде българин. Никой.

Бяхме Катар за всички вас, които седяхте в скута на СССР. Можехме да ви купим барабар с четката за зъби. Не сме и предполагали, че най-отчаяните от нас ще се пишат българи. По времето на Тито да кажеш на някой българин, щеше да се обиди. Дори сега, ако ме наричаш така, скъпа Захариева, ще те обидя. *** вашата сила!
Никой не ни е лъгал за Гоце и Яне, особено Тито. За други неща ни лъжеха, най-много след като Тито умря. Започнаха да ни лъжат, откакто на Тито му заболя крака . Но най-много ни лъжеха, откакто останахме сами като Република Македония.

Aуу, вие също започнахте да ни лъжете, дори министър-председателят ни поставихте през 1998 г. чрез тайните ви служби. Той трябваше някак си да ни отмъсти за всички тези десетилетия, когато бяхме на кон, сити, облечени, а вие в калта.

Като говорим за конете … От този министър-председател, който като троянски кон ни го поставихте, започна вашата по-дълбока намеса в македонските дела. Вашето признание за новата Р. МК. (Република Македония) като първи в света, не беше толкова от огромна любов към нас, колкото беше тактически ход от по-голяма стратегия, която днес е в ход: Да се асимилира и българизира колкото е възможно по-голям дял от от Македония. Вие не сте наши приятели, само актьори, но хайде …. Докато има овце, ще има вълна. Чистa вълна. И мляко за доене бога ми! ”- пише Тасевски.

Абе да еба и цървула ……..Македонски …аз лично участвах в така наречената куфарна търговия ……..търгувах с горива в този процес както го нарича този псевдо актйор от измислената Град държава Македония .За едно цървено и така на татака …..Защо този цървул не спомена че в този период се касаеше за Сърбия тогава Югославия а не за провинция Скопие .В този си период си изхвърлих на Одринското езеро току що употребеният презерватив от колата на един паркинг и Така наречените псевдо сърби …МАКЕДОНЦИ …се изтрепаха кой да го вземе и измие …..И сега тази гнида Ни кон ни магаре ……а така наречен катър тръгнал да ми коментира кой по-по- най. Абе да ви еба майката проста ….идвахте в Кюстендил за пита кашкавал и купувахте салам дето ние си хранехме кучетата и той ръси мозък . Там в измислената държавица дето с колата си мога да премина от единият до другият край точно за един час и десет минути тръгнал да ми говори да дънки и дъвки……Ние ги купувахме за 10 лева или едно цървено както казва този презерватив и ги продавахме в Гюешево на Македонците на 40 лева и тези се радваха като Американец на кравешко гюбре…….Този измислен изкуствено създаден народ не се опомни и не се задълбочи в това че някога през войната дядо ми за една дъвка може да е уважил майка им…….а тръгнали да пишат щуротии .Айде на края като не целувате ръка …целувайте ни по………………………..ра………тези са като индианците …имат една мотрица и тя е в ремонт от 10 години и няколко танка дето им ги подарихме но на думи са синове на великият Маниту . Щом и Клеопатра е Македонка по техните думи какво да говорим ……Имам много приятели в македония свестни хора …да ме прощават но са скромни и знаят от къде духа вятъра ,…..а този нагал цървул ми говори за дънки и дъвки …айде моля …..тогава вие Мкедонците ходехте още с гуменки и цървули …..ще ми говори глупости …..в Сърбия като кажех на Някого да не е Македонец и ми се обиждаше сякаш съм го за псувал и този регенерат ще ми говори за миналото ……хайде скрийсе и повече да не си отворил уста педалче дето не си знаеш корена

Браво Йордан, много добре написано,за тези Цьрвули!

ТАКАВА ПИЕСА ИЗИГPА МАКЕДОНЕЦО))))) …… ама това не ти е сцена бе брат… ти обиждаш моя народ, аз как да те нарека сега…..

Нагъл, въпреки,че знае че е въпрос на време албанците „со кур.ц“ да ги превземат!!!

Аз си продадох старите дрехи в Свети Николе на хора със заличено българско самосъзнание.Едно шестнадесетгодишно момиче крещеше:“Елате да купите от българите дрехи“Хората бяха зле облечени!Този,който пише срещу българите е родоотстъпник и налива вода в мелницата н великосръбския шовинизъм!Западът даваше пари на Югославия,за да лае срещу СССР!

Аз си продадох старите дрехи в Свети Николе на хора със заличено българско самосъзнание.Едно шестнадесетгодишно момиче крещеше:“Елате да купите от българите дрехи“Хората бяха зле облечени!Този,който пише срещу българите е родоотстъпник и налива вода в мелницата н великосръбския шовинизъм!Западът даваше пари на Югославия,за да лае срещу СССР!

ДО КАТО ИМА ТАКИВА КУХИ ЛЕЙКИ ТИЯ НЯМА ДА СТАНАТ ХОРА.

Незная кой е написал тази отново психическа пропаганда ,но това е пак поредната измислица , пропаганда за да се настроят двата еднородни народа ,,,Моята баба и дядо са македонци ,но до последно все казваха че сме едно цяло
Дядо ми беше роден 1896година ,и баба ми 1904 от Гевгели и Смоквица цялата история знаеха ,но никога не са казвали подобни измислици!Винаги казваха че Македония това е част от Българите!А за социализма,,,и комунизма,,,това всеки го знае ,,,,резултатите не бяха идеаленживот,но се спазваше ,,,който не се труди няма,,,А дъвки имаше достатъчно е не ,разбира се с вашия вкус!!!

Абе цървул български чети история.Македония още по Симеон и Самуил е България.Или и Самуил е ваш.А ако си такъв националист,що си предадохте името като Северна Македония,за да угодите на гърците.

Абе актьорче, има една поговорка за такива като теб „кога стана циганин, кога гъ*а ти почерня“. За три консерви „копърка“ се редяха на опашка пред колата ми, а сега видиш ли той бил на кон, сит и предоволен, а аз в калта. Когато такива като мен /без аристократичен произход/ играехме тенис, ходехме на плуване и море по два-три пъти в годината и редовно посещавахме театр, кина и концерти този „принц македонски“ явно се учил на езда върху някое магаре. Типичен отвързал се слуга-слуга на УДБА и другите антибългарски организацийки.

Bravo! Opravdan gnyav!
Predi 3 dni se virnah ot Makedoniya-razbiraite go Yugozapadna Bulgariya! Haresa mi ,a mezhduvremenno si zadadoh i im zadadoh na mesnite mnogo i ne lesni vuprosi! Pitah gi zashto ignorirat Albano-shipturskata zaplaha koyato shte gi asimilira vmesto da se gushnat v pregrutkite na po-golemiya si brat ot severoistok!

А ПЪК ВИЕ ДОЛНОПРОБНИ СЕВЕРНОКОРЕЙЦИ ПАРДОН МАКЕДОНЦИ, ДА НЕ БЯХТЕ ПО ДОБРЕ? НЯМА ДА ЗАБРАВЯ БЯХ МАЛЪК НО ПОМНЯ МНОГО ДОБРЕ КАК ЖИВЕЕХТЕ И НЯМАХТЕ ОБУВКИ НА КРАКАТА И ХДЕХТЕ БОСИ, ГЛАДНИ И МИЗЕРНИ! НЕЩАСТНИ МИЗЕРНИЦИ СТЕ СИ И ДНЕС! НА КОГО СЕ ПРИСМИВАТЕ БЕ ?? СРАМ НЯМАТЕ УУУУУ МИЗЕРНИЦИ ПРОСТИ!

Много силен аргумент за отричане от корените – дъвки и дънки!… Ако човекът има малко чувство за срам, ще му се иска да се завре вдън земя, ама – едва ли!!!

Човекът си е актьор – каквото му напише сценариста – си го казва. Може и добре да го изиграе, ако има талант.

Чети от изворите артисче и по лесно ще асимилираш нещата от живота.

Тасевски, Сашо прочети най-напред историята от миналия и по-предния век, защото корените са там. Послушай народните песни от Сборника на Братя Миладинови, иди в Крушево и посети музея и научи кой е Никола Карев, а не певеца Тоше Проески. От военните архиви ще научиш колко жертви е дала България, за да си върне Македония не от Сталин и Тито, а много по-рано. Ако се интересуваш кой е Генерал Вазов, ще ти кажа че е брат на великия ни поет и писател Иван Вазов и с шепа герои е отстоял на набезите на гърци, французи, сърби и англичани само да ви има вас. И ако богатството го смяташ в дънки и плочи на Пърпъл си много беден духовно. Предпочитам да ям хляб и сол, но да съм горд, че съм българин. И ако не го осъзнаете това скоро няма да я има Македония!!!!!

НАД 60 СЪМ НО ТОВА ГУВНО МИРИЗЛИВО С УДОВОЛСТВИЕ БИХ МУ ЗАШИЛА ЕДИН БЪЛГАРСКИ ПРЕЗ СУРАТА ТЪП.ПО ВРЕМЕТО НА ЖИВКОВ МОЖЕ ДА НЕ СМЕ ИМАЛИ МАРКОВИ ДРЕХИ И КОЛИ НО ИМАХМЕ НАЙ-РАЗВИТАТА ИКОНОМИКА В РЕГИОНА,ТАКАВА КАКВАТО НИКОГА НЕ СТЕ ИМАЛИ НЯМА И ДА ИМАТЕ.

Смешен катър си ти Тасевски,редяхте се пред българските коли за чаршафи и други дреболии които ние ви продавахме.

Македония има по-стара история и от Рим!Аз не съм македонец,а българин,който знае(лъгали или не),че е така..помисли!..с какво ще докажеш,че си прав?

а и защо ли Василий е наречен българоубиец след като е ослепил 10 000 „македонци“? Баба ми също беше македонка и е родена 10година и на три години е била като е бягала от Тиквеш…. Та тя ми е казвала че сме българи.

Горди югоносталгици, че и велики македонисти се изявяват по всякакъв начин. Добре, де, бил рай бившата измислена и скалъпена империя Югославия, живеели си били много добре…Защо тогава, питам, от 60-те години още на миналия век постоянно търсеха юго-гражданите работа по западните държави – гастарбайтери в Германия, Австрия, Швейцария и къде ли не. И днес в западните държави е пълно с бивши югович – второ, трето поколение даже – вършат по скоро лошо платена и неприятна работа. Та, защо са напуснали хубавата тогава Югославия ( и Македония в това число) КОЙ БЯГА ОТ ХУБАВОТО БЕ?

31 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!