fbpx

Майката на Антъни Бурдейн: Синът ми не би се самоубил!

Майката на Антъни Бурдейн каза, че не вярва, че синът й се е самоубил и добави, че той е „последният човек“, който би посегнал на живота си.

Гладис Бурдейн, която говори за първи път след смъртта на сина си, изрази несъгласие с властите относно причината за смъртта на Антъни Бурдейн, пише yournewswire.com, цитиран от лентата.ком.

След смъртта му се появи новината, че Антъни е казал на свои приятели и роднини, че подчинени на Хилари Клинтън заплашвали да го убият.

В интервю за Ню Йорк Таймс Гладис Бурдейн казва:

„Той е последният човек на земята, за когото бих помислила, че ще направи такова нещо“.

„Той имаше всичко – толкова много успехи и пари, за каквито дори не е мечтал“.

Смъртта на Бурдейн следва тази на дизайнерката Кейт Спейд, която се самоуби на 55-годишна възраст.

Спейд, също като Бурдейн е имала взаимоотношения с Хилари Клинтън.

Nytimes.com пише: Неговата майка, Гладис Бурдейн, която е била дългогодишен редактор в Ню Йорк Таймс, каза, че по нищо не личало господин Бурдейн да обмисля самоубийство.

„Антъни беше много близък приятел“, казва Ерик Рипърт, известен готвач и ресторантьор, който участваше в няколко епизода в предаването на Бурдейн и е пътувал с него в последните му дни.

„Той беше невероятен човек, толкова вдъхновяващ и великодушен. Той е един от най-добрите разказвачи на истории на нашето време, който успяваше да се разбира с хората. Желая му да почива в мир. Любовта и молитвите ми са за семейството, приятелите и любимите му хора.“

Според госпожа Бурдейн, Рипърт й е казал, че „Тони е бил в много мрачно настроение последните два дни“, но тя няма никаква представа защо той би се самоубил.

Антъни Бурдейн е работил повече от две десетилетия в професионални кухни, като първо е почиствал стриди и е мил чинии в морски ресторантчета в Кейп Код, Масачузетс, а по-късно стига до изисканите кухни на Манхатън.

Тогава приема предложението на свой приятел да го закара до Мексико, ако преди това напише роман.

Така започва пътят му към славата.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

error: Content is protected !!