fbpx

Любомир Нейков: Единствената ми мотивация е да забавлявам хората

Българите навън много ни искат, казва актьорът и продуцент

Любомир Нейков е един от най-големите комици на съвременния театър. Той е и продуцент, голям професионалист, с голямо сърце и с много нежна душевностпише btvnovinite.bg.

„На сцената съм стигал до такива моменти че съм си мислил, че ще ми се пръсне сърцето. В „Големанов“ имам такива моменти“, сподели той.

„Българите навън много ни искат. Те отидоха, избягаха да търсят щастие за себе си и своите семейства, но културата им липсва. На тях театърът много им липсва“, отбеляза Любо Нейков.

„Никога не съм се стремял към успеха. За мен единствената мотивация е била да забавлявам приятелите си, да забавлявам хората“, категоричен е той.

Любо знаеш ли ,само като те видя и ме досмешава ,така ми се случваше навремето с Палцалев – светла му памет и мисля ,че ти си наследника му ! Лигочите рАчков и рАдков и т.н. не могат да стъпят на малкия ти пръст ,защото са НЕ премерени ,а всичко излишно е отврат ! Бъди ни жив и здрав дълги години и дано скоро имаш конкуренция ,за да се чувстваме и ние по-весели ! Успех приятелю !

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!