fbpx

Любов в автобуса! Пловдивски шофьор раздава ласки на кондукторка, докато шофира

Снимка TrafficNews.bg

Шофьор от пловдивския градски транспорт раздава прегръдки и целувки по време на път. За „любовната афера“ в автобуса ни сигнализира читател на TrafficNews.bg.

Притеснителното в случая не са любовните ласки между кондукторка и водач, а фактът, че се случва, докато вторият управлява превозното средство.

Случката е от четвъртък, в рейс N 222. В автобуса е имало около 10 пътници. Читателят е бил таксуван доста по-късно от момента, в който се е качил, но по думите му „това е честа практика“. Няколко минути по-късно погледът му бил прикован от действията на служителите.

„Шофьорът управляваше с една ръка автобуса, а с другата прегръщаше кондукторката. В следващия момент вече си разменяха и целувки. И всичко това се случва, когато автобусът се движи“, възмущава се пловдивчанинът.

Той категорично подчерта, че няма против любовта и интимните моменти на хората, но това трябва да става в извънработно време.

„Нямам против любовта, но нека тази любов не застрашава живота на много хора. Нека имаме едно малко по-сериозно отношение. После защо имало блъснати хора по улиците от автобуси“, допълва човекът.

КАК НЕ РАЗБРАХМЕ ,ЧЕ КЪДЕТО СИ ВАДИШ ХЛЯБА ,НЕ ТРЯБВА ДА СИ ВАДИШ КАРАНТИИТЕ ! ОЛЕКВАШ И ЗАВИНАГИ ГУБИШ УВАЖЕНИЕ И ДОРИ И ДА СМЕНИШ ПРОФЕСИЯТА , ,,СЛАВАТА,, ТИ ПРИСТИГА НА НОВОТО РАБ.МЯСТО ПРЕДИ ТЕБЕ ! А ТОВА ,КОЕТО ВИЖДАМ НА СНИМКАТА Е ГРОЗНО И МНОГО ОПАСНО ! НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ -ЗА ВСИЧКО СИ ИМА МЯСТО !

ЗЛОБАРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ…………..Да го духатееееее….хората се обичат ….дано се задавите в глъчта сиииииииииииииииииииии

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

error: Content is protected !!