fbpx

Лъснаха тайните на първия в историята вегански хотел, направо не е за разказване

pochivka.blitz.bg

Веганството изключва възможността да се използват неща от материали, които са получени от мъртви животни, както и от затворени животни.

Привържениците на този начин на живот се придържат към растителната диета. С такива правила не е лесно да пътуват и да се отпуснат комфортно. Първата в света веганска хотелска стая, в която всичко – от възглавници до мебели, е направено от растителни материали, е готова да приеме гостите. Този апартамент е създаден в лондонския Hilton’s London Bankside, след консултация с Веганското общество относно това какви материали да се използват.

На входа гостите на хотела се посрещат на специална рецепция във фоайе, украсено с кожа Piatex от листа от ананас. Гостите получават карта-ключ от същия материал.

 

Какво е интересно за веганската стая?

Вътре в стаята гостите ще намерят възглавници, пълни с:

– органични люспи от елда;

– естествен капок;

– естествени люспи от просо;

– ортопедична мемори пяна от нарязан бамбук.

Таблата също е украсена с ананасова кожа и ръчно бродирана от местния художник Емили Потър. Стилният, солиден каменно-сив под е изработен от 100% Moso бамбук. Апартаментът разполага с екологични памучни килими. Креслото, тапицираните столове и възглавниците са изработени с растителна кожа Piatex.

Мини-барът предлага разнообразие от деликатеси, включващи протеинов прах Graze, плодови леки закуски, ядки и енергийни топки Deliciously Ella с различни вкусове. Храната включва разнообразни вегетариански обеди, вечери и закуски с плодови сокове, мюсли, авокадо, палачинки за картофи и др.

Банята включва продукти за красота от Prija. За почистване и измиване се използват инструменти, които не са тествани върху животни.

Веганите ще могат да пътуват удобно 

 

Много вегани ще могат да останат в Vegan Suite Hilton London Bankside и да си починат спокойно. Броят на поддръжниците на този светоглед постоянно нараства по света и такива хотели скоро ще станат нещо обичайно.

 

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

error: Content is protected !!