fbpx

Луната преминава в Стрелец, а добрите дела днес увеличават няколко пъти благата карма

www.flagman.bg

Ако имате нещо да вършите, направете го преди 14:15 часа, когато Луната ще е без курс, съветва астрологът Ивелина Пенчева

Не вземайте важни решения след 14:15 часа, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.
От 14:15ч до 23:21ч Луната ще се движи на празен ход. Ако имате нещо да вършите, направете го преди това, пише тя в хороскопа, който е публикувала във Фейсбук страницата ASTROLOGIA*Lin.
„Може да възникнат непредвидени трудности, непланирани събития, закъснения, грешки, недостатъци, нарушения в трафика. Някои хора се чувстват през това време зле, изпитват стрес и са склонни към нервни сривове. Този период не е подходящ за започване на нищо ново и важно, за вземане на важни решения, защото те могат да се основават на неправилни предположения или грешни данни. Да се спазват правилата за безопасност навсякъде“, съветва астрологът.
Може да се занимавате с обичайните неща или да почивате, добавя тя.
„Луната е в знак Скорпион до 23:21ч, след което преминава в знак Стрелец. Времето се характеризира с нарастващо напрежение, усилва емоционалната възбудимост. Характерна е нестабилност на емоциите и променливо настроение. Лесно възникват конфликти“, предупреждава Ивелина Пенчева.
Бъдете по-търпеливи и снизходителни към човешките грешки, призова тя.
Според нея са уязвими половите органи и дебелото черво. Обличайте се топло и се старайте да не се преохлажда организма. Избягвайте остра и тежка храна, яжте много пресни зеленчуци и плодове“, съветва астрологът.
Преобладава 21 лунен ден от 00:00ч на 25 февруари до 01:06ч на 26 февруари. Той е силно енергиен ден. Ще усетите енергиен подем. Символ на деня е Пегас. Един от най-творческите дни в лунния месец, може да усетите творчески подем и вдъхновение“, добавя Ивелина Пенчева.
„Енергията е мощна и подходяща за бързите дела. Удачен ден – работата ще спори. Подходящо време за вземане на отговорни решения, за активни действия. За бизнеса е продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да успеете да свършите много неща.  Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли“, съветва астрологът.
Извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма, добавя тя.
21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики.
„В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако имате проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. Препоръчва се умерено хранене. Да се изключат мазни и месни храни“, съветва Ивелина Пенчева.
„Хубаво е да си организирате любовни или приятелски срещи. Те ще преминат добре и ще донесат приятни вълнения“, добавя тя.
12-ят слънчев ден е свързан с Луната. „Посветен на женското начало, на майчинството. Това е време за астрално изчистване и пробуждане на живота. В този ден господстват скрити сили“, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за tribune.bg.
“Препоръчва се в този ден да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител. В този ден ни се дава толкова, колкото сме заслужили. Може да се отпуснете и да се предадете на потока на събитията. Благоприятно е за изглаждане на спорове, оправяне на конфликти, за примирение. Покажете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие! Освободете себе си от емоциите, Вслушайте се в интуицията и винаги обръщайте внимание на тъмната страна на проблемите!”, съветва астрологът.
“Хубаво е да обръщате повече внимание на близките си и да им оказвате помощ. Добре е да отдавате на другите това, за което ви молят. Добре е също в този ден да се благослови водата и всички водоизточници. Изпратете Рейки! Хубаво е да се изкъпете, тъй като водата сега е благодатна и чрез нея идва Божествена сила. Препоръчва се моржуване и закаляване. Към интимност трябва да се пристъпва само с цел зачатие. Денят е добър за медитация и молитва. Нахранете гладни животни и птици, дайте им и вода!”, добавя Ивелина Пенчева.
“Не бива да се предавате на унинието, не бъдете твърде настойчиви! Не трябва да се напрягате. Не бъдете дълго време на улицата! Не се занимавайте активно с решението на социални въпроси! Не губете излишно време за приказки! Старайте се по-малко да говорите!”, съветва астрологът.
“Препоръчва се течна храна, каши, кисел, компот. Да се избягва месната и пикантна храна. В никакъв случай да не се яде птица – фазан, пиле и др. Може да се пие вино, но бяло. Червеното да се избягва. Също така изключете орехи, мед и друга трудно смилаема храна! Да се веселите може само в тесен семеен кръг”, предупреждава Ивелина Пенчева.
“Добре е да се носят тоалети в размити тонове. Използвайте синьо в комбинация със сребристо! Да се избягва жълто и оранжево! Носете лунен камък, селенит!”, съветва тя.
“Добре е да видите в съня си животни и птици. Да плувате във вода – това е знак за освобождение от болести. Да се премените с нови дрехи – към богатство и укрепване на семейството. Ако летите насън – придобиване на нови сили и приятели”, добавя астрологът.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!