fbpx

Личност на годината: Давид Сукнаров – ангелогласното дете-чудо на журналистиката, което събира пари за болните

Автор: Георги РУСЧЕВ, Флагман 

Давид Сукнаров влиза в класацията „Личност на годината 2018”, организирана в Бургас от Флагман.бг . Той е всестранно развита личност. Съвсем наскоро навърши 18 години. Познат е в журналистическата гилдия, където го приемат за равностоен колега по успех. Давид  е и отличен ученик от бургаската френска гимназия, но и талантлив естраден певец с множество награди, в това число и от международни конкурси.

Тийнейджърът е сред най-активните партньори в редица благотворителни каузи – и като медийна подкрепа в качеството му на журналист и своеобразен собственик на телевизионна медия, и като изпълнител. Номинацията на Давид Сукнаров идва от Пресцентъра на Община Бургас.

През миналата година помогнахме при организирането на няколко благотворителни концерта. Бургаската културна общност като цяло е много отзивчива в подобни трудни моменти и винаги се включа на драго сърце, но Давид е извън тази почти професионална сфера от доказани музиканти и певци. Той не пропуска да подкрепи такива каузи. Всеки нуждаещ се може да му звънне, да го покани, той ще откликне със своя талант и няма да се замисли, че ангажиментът отнема от почивката му, от времето за подготовка на уроци. Интересува се в дълбочина от проблема, опитва  да помогне по всякакъв начин. Имало е случаи, в които самият той е инициатор за концерт в полза на наш съгражданин, изпаднал в нужда”, казаха колегите от пресцентъра на Община Бургас.

В журналистическата гилдия  Давид Сукнаров е известен още от 15-годишен, когато успя да наложи и да направи разпознаваема единствената по рода си младежка телевизия – Бургаската младежка телевизия (БМТ). Той гори в работата си.

Докато мнозина от неговите връстници лентяйстват през ваканциите, Давид методично, последователно и настъпателно  гради кариера. Днес той и съмишлениците му правят добра продукция и реално, още преди да завършат училище, са изградени репортери. Ангажиментите извън медията и пеенето, никак не му пречат, за да бъде и отличен ученик. На 6 декември м.г. бе награден за поредна година от кмета на града Димитър Николов – като пример за подражание.

„Давид е наша гордост! Той се справя много добре с учебния материал, а освен това се включва  във всички извънкласни дейности. Наблюдавам го внимателно от доста време, още щом създаде телевизията си. Работи с ентусиазъм, а освен това е и изключително талантлив.”, каза за него директорката на ГРЕ „Г.С.Раковски” Радостина Георгиева.

Кметът на Бургас Димитър Николов награди на 6 декември 2018 г. Давид Сукнаров за отличен успех и проява на многобройни таланти на тържествена церемония в Бургаския свободен университет.

Давид Сукнаров е най-младият кандидат за призьор в 3-годишната история на класацията „Личност на годината”, организирана от Флагман.бг. Номинациите за най-достойните наши съграждани за 2018 година продължават до 5 януари, включително. От 6 януари започва онлайн гласуването, което ще е с тежест от 50 %.

Да е жив и здрав и дано има бъдеще в Б-я ,но за да пребъдат тъпаците ,за огромно съжаление умните деца си търсят късмета другаде ,където ще бъдат оценени по достойнство ,което е много жалко ,защото имаме много умни деца !

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
“Ергенът” разсипа здравето на Васка, получила паник атаки и припаднала

кадри bTV, YouTube/Надкаст Истински кошмар е изживяла любимата ергенка на мъжете Васка. Тоталното игнориране от страна на продукцията я докарало истински срив, разкри тя в подкаста “Надкаст”. Месеци след снимките на “Ергенън”, тя буквално припаднала от това, което видяла да се излъчва по bTV. “В началото бях много разочарована. Отрази …

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

error: Content is protected !!