fbpx

Лиляна Павлова се върна в НС като депутат

Лиляна Павлова се върна в Народното събрание като депутат от групата на ГЕРБ, след като в края на 2018 г. бе закрито Министерството за българското председателство на Съвета на ЕС, а тя бе освободена от поста министър. Депутатите я избраха за член на две парламентарни комисии – по труда, социалната и демографската политика и по правни въпроси, предаде БГНЕС.

Ведомството вече не функционира, тъй като на 31 декември приключи тройното председателство на Съвета на ЕС. То бе започнато от Естония, продължено от България и завършено от Австрия. На 1 януари 2019 г. щафетата пое Румъния.

За Лиляна Павлова се говори в политическите среди, че може да оглави листата на ГЕРБ за европейските избори или поне да получи избираемо място в списъка на кандидатите за евродепутати.

Тази и за чистачка на градски тоалетни не става! Толкова пъти е убиждала БЪЛГАРИТЕ в ефир , че ме е срам да се нарича българка,камо ли да представя милата ни родина в чужбина.Срам и позор!!!

Позор сте вие, че може от устата ви да излиза такава гнусотия.

ДОЛНА, ГНУСНА ПАПЛАЧ, И ПРОДЪЛЖАВА ДА ТРОВИ ЖИВОТА НА ХОРАТА

Срам и позор е,че не сте различавали истинските от фалшивите новини, това е част от подлата хибридна война срещу българския политически живот !

Ма колко килограма тежи тая женоря, може ли Буда да я преметка насам-натам, отдоле-нагоре, отдесно-налево. Па и партизан за бой се стяга. Тя си знае за какво става дума, няма ние да изпадаме в подробности.

А пък мен ме е срам от вашата неграмотност – тя ме Обижда като българка …

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

Блиц Новини
Мила Михова вдигна скандал на Криси от „Ергенът” на живо по БТВ

кадри bTV Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички. Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина. Михова реши да използва студиото на bTV, …

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

error: Content is protected !!