fbpx

Лили Иванова заработи над 1,7 млн лв. за година

Лили Иванова може и да е на 80 г., но чупи рекорди по успехи. Примата на българската поп сцена продължава да е номер едно сред музикантите в България и да печели повече от всички останали.Само за година Лили е заработила над 1,7 милиона лева.

Сумата е в резултат на трите ѝ мегаконцерта в София, в края на годината, както и на лятното ѝ турне през 2018 г. Финансовият отчет на фирмата на певицата „ЛИ 1“ показва, че Лили е номер едно по оборот сред звездите, без дори да се отчита абсолютното ѝ първенство на сцената. И докато през 2017 г. година певицата е получила само 820 000 лева, то за миналата година сумата е скочила два пъти и вече е 1,772 милиона лева, пише Факти.

Само от трите концерта в НДК в миналата година, Лили е заработила около 900 000 лева. Отделно идват и спонсорите, и рекламите. Наред с това примата изнесе и няколко концерта из страната, а според продуцентите през 2019 г. Лили със сигурност ще счупи рекорда и от миналата година.Певицата организира турне по повод 80-годишния си юбилей, а в плановете ѝ влизат Пловдив, Бургас, Хасково, Варна, Велико Търново, Шумен и накрая София.В повечето градове публиката ѝ се очаква да бъде между 5000 и 10 000 души, като сумите вероятно ще са впечатляващи.

Но подобни грандиозни концерти вървят и с колосални разходи. Близо 700 000 от приходите са отишли за покриване на сметки, пише „България днес“.Сумата от 563 000 лева е пръсната за наем на зали, озвучаване и други технически разходи, а остатъкът е отишъл за хонорари на изпълнители и заплати на асистентите на звездата.

Дори при подобни впечатляващи разходи в края на 2018 г., Лили декларира 958 000 лева приходи, което е двойно повече спрямо 538 000 лева през 2017.Засега певицата предпочита да не разпределя заработените пари като печалба и те стоят в сметките ѝ. Единственият страничен разход, който си е позволила, е още един огромен апартамент в центъра на София.

Има ли някой мързелив звисник да разбере защо е така.съчтани са много неща,който липсват 99.9%от това завистливо ,мързеливо поколение.За всички се КАЗВАХА НАЙ КРАСИВАТА и до тук.За Лили може да се кажат много неща,талант все признат от целия свят,честност,труд,всеотдайност,любов към всички обожатели,Тя е красива ,чаровна без силикон, макар80г.който има .УСПЕХ МЛАДО МОМИЧЕ!!!

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

error: Content is protected !!