fbpx

Леа Матеева не се прави на моделка, а обяви пред цяла България: Аз съм ескорт и баща ми ме подкрепя

Леа Матеева е ескорт. И за разлика от много момичета, които се подвизават като „модели“, тя не се срамува да говори открито за тази професия. Всъщност, тя не е по-различна от всяка друга жена – има своите мечти, има мъж до себе си, който е наясно какво работи и я подкрепя. Подкрепя я и баща й.
За първи път списание Playboy представя на корицата си професионален ескорт и нейната „мръсна приказка“, пише „Блиц“.
Леа откровено споделя за произхода си, за това, как баща и приема професията й, за първите стъпки в кариерата и за… работното й място. Да, Леа има офис, все пак е професионалист. Това е хубав апартамент, с две спални, бани, голям хол, има и кухня.

Тя е скандална и съвсем обикновена. Тя има точно работно време, има и свободно време. Има си дом, има си и кабинет, клиенти, ухажори.
От години Леа има и сериозен приятел, с когото смело вървят рамо до рамо не само в живота, но и в кариерата ѝ. За мнозина тяхната връзка ще се стори особена, но всъщност – те са една нормална двойка, която има своите мечти и планове за бъдещето. Планове, в които има и деца. А Леа е категорична, че нейният приятел не я ревнува, защото му показва, че няма защо.
Матеева е родена в малко градче до София, майка й почива, когато е на 4 години. Грижите за нея поемат баща й и леля й, бабите също помагат. Баща й е наясно с нейната професия, трудно я приел, но все пак подкрепя дъщеря си.
Как е станала ескорт?
„Даже не знаех какво означава тази дума, докато не започнах да я работя. Разбира се – научиха ме, а сега аз помагам на прохождащите в професията“, откровена е Леа.

В услугите, които предлага, има опция гърлфренд експириънс – хора, които искат да бъдат с нея.

„Купуват си време, в което сме гаджета. Това е доста популярна опция“, допълва Матеева.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

Блиц Новини
Мила Михова вдигна скандал на Криси от „Ергенът” на живо по БТВ

кадри bTV Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички. Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина. Михова реши да използва студиото на bTV, …

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

error: Content is protected !!