fbpx

Късмет: Английска двойка спечели от лотарията със скъсан билет

Да скъсаш печеливш билет от лотарията – това се казва лош късмет. Но не и в случая с английска двойка, която разказва пред Би Би Си как подобно нещо се е случило с тях.

Фред и Лесли Хигинс. Щастливи с шампанско в ръка. Сега за двамата пенсионери от Лорънскърк, Абърдийншир е време да празнуват, съобщава БНТ. Но не и преди да преживеят шокираща случка. Двамата редовно купуват билет от лотарията Евромилиони. Преди дни отиват да проверят числата.

Фред Хигинс: Той провери, скъса билета на две и го хвърли в кошчето. И тогава машината принтира бележка, че печелим, но без сума, само пишеше „Свържете се с нас!“.
Фред и Лесли разбират, че печелят по – късно.

Фред: Едва когато се върнахме у дома и проверихме отново. Защото аз прибрах билета от господина.
Двамата мислят, че печалбата е 5,7 милиона лири, но се оказват по – богати с 57 милиона лири. Оказва се, че скъсаният билет не е проблем.

Фред: Билетът беше скъсан така, че числата се виждаха ясно, всичко се четеше.
Сега Фред и Лесли мечтаят да пътуват и да си купят къщи тук-там. Не се съобщава дали са почерпили продавача на билетите.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

error: Content is protected !!