fbpx

Куп телевизии наддавали за Господарите, твърди Джуди Халваджиян

www.flagman.bg

Преди ден Маги Халваджиян официално съобщи, че любимият на мнозина формат „Като две капки вода” скоро се завръща в ефира на Нова телевизия, след като преговорите за него са успешно финализирани. И логично, въпросът кога и дали изобщо неговата съдба ще последват „Господари на ефира”, остана отворен. Колегите от Блиц се свързаха с продуцента на предаването Джуди Халваджиян, за да разберат от извора как вървят преговорите.

Думите му разсейват всевъзможните спекулации, които обикалят публичното пространство в последно време.

„Продължаваме преговорите с всички възможни и желаещи „Господари на ефира” телевизии. Интересът е голям дори и от по-малки телевизии, въпросът е да видим с кого ще се разберем в крайна сметка”, каза Джуди Халваджиян, без обаче да посочва конкретна телевизия.

„В момента не отричаме нито един шанс, включително и предаването да стартира отново по Нова телевизия. Надявам се в рамките на две седмици да стане ясно окончателно къде ще започнат отново „Господарите”, допълни той.

На слуховете, че творческият отпуск, в който се намират в момента „Господарите”, се дължи на липса на финансов бюджет, продуцентът отговори така:

„Пълни глупости са това, че ще има рокади в екипа на „Господарите”. Другото, което трябва да стане пределно ясно е, че проблема не е в парите. Изобщо не става въпрос за пари, както се опитват някои хора да го изкарат. Далеч са от истината.”, каза още Халваджиян.

Както вече казахме, в момента целия екип на „Господари на ефира” е в творчески отпуск и очаква скорошното си завръщане на екран.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Ники Кънчев: Жена ми заплаши, че ще ме остави на улицата

Кадри: бТВ Водещият на „Стани богат“ Ники Кънчев започна по необичаен начин телевизионната игра тази вечер. Той определи себе си като мислител и разкри какво му е заръчала неговата половинка. „Жена ми днес ме изпрати с думите: Не се прибирай, ако не дадеш най-после тези 100 000 лева на някой …

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

Блиц Новини
Симона между Никол и Митко в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Любовната история между Митко и Симона вълнува и останалите обитатели на общежитието на Хелс китчън. Дори шеф Ангелов подпитва на моменти как вървят нещата между тях. Но Никол е най-близката й приятелка и прави опити да я предпази от разочарование, което евентуално Симона ще изпита след края …

error: Content is protected !!