fbpx

Красива полицайка в основата на кървавата трагедия в Кючука (Снимки)

Снимки trafficnews

Разследващата полицайка Люба Алексова е в основата на кървавата драма, която се разигра снощи в Кючук Париж и завърши със смъртта на 44- годишен полицай. 32- годишната дама започнала работа като дознател преди година и половина в районното управление в Карлово. Според нейни колеги малко след това се сближила с Добромир Лазаров. Младата дама обаче живеела с военослужещия Ангел Желязков, пише trafficnews.

Мъжът е служител на 68-ма бригада. Пътувал по мисии в точки, където има военни конфликти. Очевидно нямал представа за случващото се и бил шокиран, когато миналата вечер Лазаров се появил в жилището му на ул. „Болград“.

Избухнал скандал, който прераснал във физическа саморазправа. На този етап все още не ясно дали Лазаров е разполагал с оръжие. Желязков е използвал нож и го е намушкал на няколко места.

На място е пристигнала линейка, която откарала Лазаров в УМБАЛ „Свети Георги“. Раните обаче били много тежки и той издъхнал в шокова зала.

Случаят е поет  от Военна полиция, има образувано досъдебно производство, съобщиха от Окръжната военна прокуратура в Пловдив.

Ножът, с който е извършено убийството, е намерен на метри от местопроизшествието в кошче за боклук.

По непотвърдена информация в ареста за Ангел и приятелката му. Очаква се от военната прокуратура да дадат повече информация за инцидента.

В момента военна полиция прави оглед на беемвето на Желязков.

Очаква се органите на реда в Пловдив да излязат с официално съобщение по случая.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Покрай Капките Джулиана Гани стана диджей

„Като две капки вода“ помогна на единствената участничка, която не е професионална певица или актриса, да добие популярност и повече хора да видят способностите й. Досега тя се представя повече от добре. Липсата на умения компенсира с много старание и упорита работа. Трудното е, не просто да изпееш или да …

Блиц Новини
Животът на Роси след „Бригада нов дом“

Кадро БТВ Доста коментари се изсипаха по майката с три деца, герой в последния епизод на „Бригада нов дом“. Намериха се хора, които да я критикуват за състоянието на дома й, но масово зрителите бяха възхитени от силата и борбеността на Росица. Това рамо, което жената получи с ремонта на …

USA news
A raw foodist from Russia fed his baby sunshine and it was gone in a matter of days

A raw foodist from Russia fed his baby sunshine and it was gone in a matter of days 44-year-old Maxim Lutii, an influencer and blogger, admitted to the court in Sochi, Russia, that he is guilty of the death of his one-month-old son Cosmos. Maximus Lutius wanted to raise his …

error: Content is protected !!