fbpx

Корнелия Нинова с нова „европейска“ снимка и въпрос към Бойко Борисов: Страх ли ви е от Кьовеши?

„Предстои избор на европейски главен прокурор. Имам един въпрос към премиера Борисов: кой български орган, коя държавна институция, кога и с какъв акт реши България да гласува в Съвета против кандидатурата на Лаура Кьовеши за европейски главен прокурор?“, това попита публично лидерът на БСП Корнелия Нинова с пост във Фейсбук.

„Европейската комисия и Европейският парламент застават зад нея. Съветът на ЕС е против, в това число и България. Защо, господин премиер? Страх?“, добавя тя.

 

СТРАХЪТ Е ГОЛЯМО ШУБЕ А КАКТО ЗНАЕМ И БАЦЕ И ЕВРОДЕПУТАТИТЕ НИ НОСЯТ ГАЩИ ОТ СТРАХЛИВА ОВЦА!

А има ли вече и лозе в България – те всичко унищожиха , а сега е време и тях някой отвън да унищожи…

Страх,голям страх.На страха ушите е голям.

Страхът разяжда отвътре…
Да им помогнем да се успокоят в затворите!

Да присвоиш държавно дружество с 2 млн. долара в сметките, и да купиш апартамент за 200 000 лева свои пари не е едно и също…Може би Кьовеши ще започне от Вас, г-жо Лъжа, ако наистина е толкова честна и принципна ? А защо българските медии не питат Вас и Вашите съратници за евтините ви апартаменти? И вие сте ги придобивали, когато не сте били „никой“, а сте имали позиции в партията ви или във властта…С какво ги държите ???

Така наречената НИНА ,защо не застанеш със сурата си ,а се криеш???

Ти да не би да илезе със сурата си бе льольо

Борисов инеговите мишки въе затвора

Само комунистически тролове има тука, а г-жа К.рнелия Барникокалова е самата невинност и съвест на некорумпираното българско общество. Ама и за нея ще има Видов ден!

Ами виж кой ръководи Външно Министерство и ще ти стане ясно. Политиката на това правителство е вредна за България и българския народ. Скандали с Турция, скандали с Русия, договорки с Румъния , недомлъвки с Македония. Отворени обятия само с краваристан. Да видим с колко апартамента ще се облагодетелстват след сделка за ф16. Физкултурника от попивки и закуски видяхме колко е спестил. Наред са другите джуджета .

Братчето и сестричето си правят реклама и настройват електората ????

Другарко, Нинова,незнамБорисов дали го е страх чак пък толкоз,но и вие се поспрете с измишльотините си. Вижда се,че искате с ръце и нокти да се докопате до мястото му,но не се надявайте да се повтори времето на преватизацията.
И това ваше поведение не подобава на опозиционно

„…А защо българските медии не питат Вас и Вашите съратници за евтините ви апартаменти?“
……………………………………………………………………………
Нинче, дали отговорът на въпроса не е – ами там няма нищо интересни и скандало! Нинче как мислиш/ако можеш/ – ако „пеевските медии“ бяха открили нещо дали щяха да си мълчат, и да не го раздухат?

Наглостта измества страха.

Корнелия Нинова,като сте толкова смела,защо не искате да отпадне давността?Не се оправдавайте,че са Ви проверявали,например, за Техноимпекс,няколко пъти!Направете го сега,за да ви повярваме!

18 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!