fbpx

Корнелия Нинова раздаде показно пари пред парламента

Снимка Флагман.бг

Лидерът на БСП Корнелия Нинова излезе пред парламента, за да види протеста на родителите на деца с увреждания, които днес в Деня на детето разпънаха палатка в тревата зад Народното събрание, съобщи Флагман.бг.

И неочаквано тя извади плик и показно пред всички го даде на една от жените, които стояха там.
На въпрос на Флагман какво има в плика, Нинова отовори: „Дарих 600 лв. от заплатата  си на една баба”.

Това лидерът на БСП обвърза с предложението на БСП преди месец в парламентарната зала да бъдат замразени заплатите на депутатите, което не бе прието от мнозинството .

Запитана обаче дали това няма да се счете като пиар акция, Нинова отговори, че знае, че може да се прочете и така, но била важна социалната политика на нейната партия.

Флагман видя лично парите в плика – 6 банкноти по 100 лв., намиращи се в плик, на който пише Народно събрание на Република България.

Самата Нинова каза, че парите били за баба, която отглежда сама три деца сираци. Но ние разбрахме, че лидерът на БСП не е запозната добре, тъй като жената ни каза, че отглежда две деца – момченца, няма наследствена пенсия, тъй като не й се полага по закон. Парите тя раздели с бащата, който веднага се появи на мястото. Оказа се онкоболен.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

Блиц Новини
Стефани останала неразбрана в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Отдавна зрителите на Хелс китчън очакваха сладкарката Стефани да напусне предаването. Непрекъснатите скандали, които заформяше с кой ли не от участниците натоварваха и изместваха фокуса от готвенето. Тя влезе с големи претенции за професионалист и бе сигурна, че ще грабне голямата награда. Дотолкова дотегнаха с крясъци, че …

error: Content is protected !!