fbpx

Кирил Добрев: Борисов е като премиер на африканска държава

Бойко Борисов е премиер на африканска държава по отношение на свобода на словото. Тази позиция изрази социалистът Кирил Добрев пред bTV. Премиерът е изградил недоверие към европейските си партньори.

Искрено се надявам случаят да е само криминален, коментира Добрев убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе.
Вярвам на МВР, че с този случай може да се справи, каза социалистът.

Когато управляващите си отиват стават най-токсични, подчерта Добрев за заканата на депутатът от БСП Елена Йончева да съди колегите си от ГЕРБ Цветан Цветанов и Делян Добрев.

Цветанов е говорител на вътрешнопартийната опозиция на БСП, смята Добрев. Те имали общ меден център. Тези, които искат да свалят Корнелия Нинова от председателския пост, работят заедно с ГЕРБ и имат общи тези, според социалиста.

Иначе е убеден, че с наближаването на изборите БСП щяла да реши вътрешнопартийните си проблеми. За сделката със синовете на Георги Гергов във Варна Добрев припомни поговорката, че не е виновен този, който яде баницата, а този, който му я дава.

Единствената нишка, която свързва управляващата коалиция, е власт и пари, каза той. Ще има предсрочни избори, това го знаят и малките деца ,категоричен е социалистът. Ако няма предсрочни избори, евроизборите ще бъдат лакмус, допълни Добрев.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!