fbpx

Катун се самонастани в недовършен петзвезден комплекс край Поморие (снимки/видео)

Снимки: Флагман.бг

Роми настаниха катуна си в незавършения ваканционен комплекс край Поморие, установи репортер на Флагман.бг.  Групата от десет човека е от Пловдивско.

Твърдят, че „дошли на море, но за толкова им стигнали парите”, но не обясняват как се прехранват. Дали става въпрос за незаконна дейност – трябва да проверят органите на реда.

Партерният етаж е окупиран от няколко жени, които спят на постели директно върху бетоновите отливки. Вторият е зает от многодетно младо семейство, като най-малкият им член е невръстно няколкомесечно бебе.

Първа линия с изглед към залива, лазурно небе и най-чистата морска вода в района са екстрите, от които се възползва ромската група. „Олинклузивът“ се състои от изсъхнал хляб върху приспособена маса, а на импровизиран простор в храстите съхнат дрехите, които се перат с морска вода поради липсата на друга в района, видя наш репортер при проверката на място.

Те имат и автомобил – син микробус „Мерцедес“ с пазарджишка регистрация, паркиран пред най-близкия вход на недовършената сграда, вероятно от съображения за сигурност.

Ваканционният комплекс за милиони е пустеещ от години. Черен път отвежда до замисления в бароков стил мастодонт. Обилна растителност е завладяла пространството около него и няма следа от охрана на обекта. Безстопанственост ли е това или нещо друго?

Източник на Флагман.бг и близък на един от собствениците на комплекса разкрива, че и към момента се водят съдебни спорове между фирмата инвеститор и финансиращата институция.


Черен път отвежда до недовършения комплекс за милиони левове

Припомняме, че недовършеният ваканционен комплекс в местността Кротирия край Поморие, бе многократно обявяван за продажба заради необслужвани дългове. Собственик на проекта за над  10.2 млн. лв. е регистрирана в България фирма.


Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
“Ергенът” разсипа здравето на Васка, получила паник атаки и припаднала

кадри bTV, YouTube/Надкаст Истински кошмар е изживяла любимата ергенка на мъжете Васка. Тоталното игнориране от страна на продукцията я докарало истински срив, разкри тя в подкаста “Надкаст”. Месеци след снимките на “Ергенън”, тя буквално припаднала от това, което видяла да се излъчва по bTV. “В началото бях много разочарована. Отрази …

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

error: Content is protected !!