fbpx

Каракачанов за Нинова: Сещам се за вица, в който на българския казан в ада няма дявол

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов определи като изключително успешна срещата на върха в България и се подразни от думите на Корнелия Нинова, че тя е без конкретен резултат.

„Разбрахте ли защо сме най-бедната държава. Сещам се за онзи виц за ада и казаните, където до българския казан нямало дяволче с вила, а друг българин, който те бута обратно вътре. Не може на черното да кажеш бяло. За първи път от освобождението от турско робство приемаме подобен форум. Не може само защото си лидер на опозицията и не можеш да си пречупиш езика и да кажеш, че това беше успех на българското правителство. За първи път се събраха несъбираеми неща. Сърбия и Косово, както и Гърция и Македония. Това дава знак, че България е фактор за стабилност. Отпуснаха ни 10 милиарда евро за българска инфраструктура. Защо не кажеш, че това беше успех. Ето затова Гърция и Сърбия са по-напред от нас“, каза Каракачанов в сутрешния блок на БТВ.

„Пихме кафе, но незащото ми трябва нейната подкреха. Просто исках да й обясня, че когато става дума за България, трябва да се подкрепим.

Тя казва, че благодарение на БСП бил приет закона за КЕВР. Абе, „ало“, в това студио го казах – това нещо е внесено от депутатите на ВМРО и подкрепено от всички партии. Не можеш да си приписваш чужди заслуги“, каза още той.

„Гърция и Македония мисля, че стигнаха на една ръка разстояние, както се казва. Ние претенции към името на Македония нямаме. Ние имаме към други неща. Илинденска Македония ми звучи добре. Въобще не знам кое име ще бъде прието. Важно е този изкуствен спор за името да приключи. Северна, Западна, Варварска или Илинденска Македония – за мен няма значение кое ще бъде името“, каза още Каракачанов.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!