fbpx

Канонадата срещу президента не стихва! Удрят го ежеминутно по медиите. Валерия Велева: Нямаше право да казва думите: „бедност“, „слабост“

Очакваме една динамична година, в която сме изправени най-малко пред два избора. Това заяви пред Нова телевизия журналистът Валерия Велева. Тя коментира и новогодишната реч на президента Румен Радев.

„Опитах се да намеря сравнение с тази реч. Намерих речта на Путин. Като дължина те са горе-долу еднакви. Думите на Путин в речта му са „новогодишно вълшебство, късмет, нашата родина, нашата любима Русия“. Изводът е, че в едно такова слово, когато то е поднесено от държавния глава, безспорно ще има политически послания, но то трябва да носи някаква човещина и някакъв уют. То идва, когато човек е на масата с чаша шампанско. Това слово трябва да носи някаква надежда, светлина, но това не видяхме в речта на президента Радев“, обясни Велева.

„Това че той не е съгласен с посоката на правителството означава, че той трябва да даде своя посока, но не го прави“, категорична е журналистката.

„Не може в третото изречение на една новогодишна реч да присъства смъртта, в четвъртото бедността, в петото слабостта. Президентът все повече иска да изземе ролята на БСП като опозиция“, добави тя.

„Между президента Радев не може да има разделителни линии и не може и да го търсим“, уточни Валерия Велева. По думите й президентът иска да вземе този вакуум, който се образува от недоволството към ГЕРБ. Той иска да бъде любимецът, отсече журналистката.

В предаването взе участие и социологът Александър Владимиров. „2019 година ще даде много отговори на въпроси, които ще дойдат от резултатите от предстоящите избори“, заяви той.

„Прекалено сериозно се отнасяме към речта на президента. Виждаме, че президента се заявява като човек, който иска да е опозиция на сегашната власт. Той иска да е алтернатива, но не я дава тази алтернатива“, обясни социологът.

Владимиров също застъпи тезата на Валерия Велева, че президентът иска да изземе ролята на БСП като опозиция.

„Всеки в БСП дърпа чергата към себе си. Големият проблем на опозицията е, че тя се опитва да ражда сигнали, без те да лежат на нещо вярно“, отсече той.Социологът беше категоричен, че все още няма алтернатива на управлението на ГЕРБ.

/ПИК

ВЕЛЕВА,МИСЛИХ ВИ ЗА РАЗУМЕН ЖУРНАЛИСТ А ВИЕ СЕ ОКАЗВАТЕ ЕДИН ФЛЮГЕР.ИДЕТЕ В СЪСЕДНА РУМЪНИЯ,ЗА ДА ВИДИТЕ КАК СЕ РАБОТИ И ПОЛУЧАВА.

Глупоста на Велева върви с наглоста и злобата

Незнам кой накъде дърпа но е крайно време да хванат всички тая черга и да я дърпаме заедно!

Мадам Велева, ти може да си на масата със шампанско и да търсиш думи за уют, надежда и прочие, а не смяташ ли,
че тези, които безкрайно много са лъгани, просто искат да чуят истината.

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

Блиц Новини
Симона между Никол и Митко в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Любовната история между Митко и Симона вълнува и останалите обитатели на общежитието на Хелс китчън. Дори шеф Ангелов подпитва на моменти как вървят нещата между тях. Но Никол е най-близката й приятелка и прави опити да я предпази от разочарование, което евентуално Симона ще изпита след края …

Блиц Новини
Участничка в „Ергенът“ се оплака от нездравословни условия

Снимки профил инстаграм Дамите в романтичното шоу „Ергенът“ окапват една по една. Много момичета са вече извън формата и разказват за впечатленията и преживяванията си от престоя вътре. Оказа се, че любовта не е единственото, което ги придружава в ежедневието. Явно храненето не им се е отразило добре. Една от …

error: Content is protected !!