fbpx

Камила Паркър Боулс навършва 72. Как хората възприемат днес втората съпруга на принц Чарлз?

източник: blitz.bg

Всички почитатели на кралското семейство знаят, че Камила Паркър не е първата съпруга на принц Чарлз. Той бе женен за принцеса Даяна, а Камила стана известна като негова любовница. Но сега, след като Камила и Чарлз са женени, дали може тя да излезе от сянката на „любовницата“ и хората да започнат да я приемат по-положително?

Да погледнем към фактите на рождения ѝ ден. Днес Камила Паркър Боулс навършва 72 години Камила и Чарлз се запознават през далечната 1971 г. и имат връзка за известно време. Тогава семействата и на двамата се обявяват против това да бъдат заедно. Кралското семейство не считало, че Камила е подходяща за съпруга на принца, а родителите на Камила искали тя да се омъжи за друг, пише изданието Showbizz ChetSheet.

Така двамата се разделят, когато Чарлз заминава за флота през 1973 г. и Камила наистина се омъжва за друг. След това и принц Чарлз се жени за Даяна през 1981 г. Независимо, че и двамата са били женени за други хора и имат деца с тях, Чарлз и Камила продължават да се обичат и в края на 80-те подновяват връзката си. Принцеса Даяна била наясно с аферата на съпруга си и дори се опълчила на Камила. Тя направила всичко възможно, за да прекратят те отношенията си, но не успяла да ги убеди.

FILE – This Nov. 7, 1985 file photo shows Britain’s Prince Charles with his wife Princess Diana in front of Lodge Canberra, Australia. It has been 20 years since the death of Princess Diana in a car crash in Paris and the outpouring of grief that followed the death of the “people’s princess.” (AP Photo, File)

Даяна разкрива всичко пред пресата през 90-те. „Бяхме трима в този брак. Затова беше малко пренаселено“, казва Даяна в интервю за BBC. Не след дълго, през 1995 г. Камила Паркър се развежда със съпруга си, а Чарлз и Даяна се развеждат през 1996 г. 10 години по-късно и след смъртта на Даяна (през 1997 г.) принц Чарлз решава все пак да се ожени за любовта на живота си Камила. Макар че хората отдавна са разбрали, че Чарлз се е оженил за Даяна само заради задълженията си към Короната, те не подкрепят брака му с Камила през 2005 г. Те остават с убеждението, че Даяна е била жертва, чийто живот е бил разбит от „злодеите“ Чарлз и Камила. Въпреки това синовете на Чарлз и Даяна – принц Уилям и принц Хари, винаги са се опитвали да покажат на хората, че Камила е добър човек.

Уилям дори е кум на сватбата на баща си и тогава казва: „(Камила) е чудесна жена и тя направи нашия баща много, много щастлив.“ Изминали са много години, откакто Камила и Чарлз бяха любовници и много години от сватбата им дори, но обществеността сякаш все още не може да приеме Паркър като нещо повече от „любовница“ и няма изгледи това да се случи скоро. Така е, защото образът на Даяна все още е много силен в съзнанието на почитателите на кралското семейство. Хората често обсъждат трагичния ѝ живот, трагичната ѝ смърт, както и огромната ѝ заслуга за множество благотворителни каузи, като връзката на Чарлз и Камила също изниква в тези разговори.

Но, дори да не излезе от образа си на „любовница“, проучвания на общественото мнение са показали, че Камила е станала по-популярна с годините. Е, тя е най-малко известният член на кралското семейство, но благотворителната ѝ дейност, както и подкрепата, която оказва на всеки от семейството, не остават незабелязани и са я направили по-известна. Не може да се каже, че херцогинята на Корнуол е изцяло мразена, но дали ще бъде приета като кралица е нещо, което предстои да видим.

Не е моя работа да обсъждам лица които не познавам. Това е работа на английският народ.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

Блиц Новини
Мила Михова вдигна скандал на Криси от „Ергенът” на живо по БТВ

кадри bTV Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички. Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина. Михова реши да използва студиото на bTV, …

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

error: Content is protected !!