fbpx

Калин Врачански е в нов сериал, забъркан е с четири жени, досега не е правил нищо такова

Снимките на най-новия български сериал „Фалшив герой“ са в разгара си. Екипът е във Варна, където се развива голяма част от действието на поредицата, определяна като комедия и криминале едновременно. В главната роля влиза един от най-обичаните български актьори – Калин Врачански.

„Фалшив герой“ ще стартира с 12 епизода, които ще видим на екран по NOVA. Проектът е част от стратегията на медийната група да подкрепя българските филми и сериали на всички платформи. За звездата на сериала – Калин Врачански, новата роля е истинско предизвикателство, а и забавление.

„На моя човек му се случват доста интересни неща като това например да се забърка с 4 различни жени и с всяка една да има някакъв вид взаимоотношения. И ще разберем всъщност, че всеки едни от тези персонажи има своите малки лъжи в живота, с които се опитва да се бори. Това е по-различно от всичко, което до момента съм правил – най-вече, че участвам в комедия”, коментира Kалин Врачански.

Продукцията разказва с хумор за малките и големите лъжи в живота, за фалша в човешките отношения и щастието от това да свалиш маската, която носиш. Освен доказани имена, сред които са Алекс Сърчаджиева, Доротея Толева, Станислава Николова, Любен Кънев, Пламен Великов, Христо Пъдев, Светломир, в новия български сериал ще видим и млади таланти. За младата варненска актриса Ина Добрева това е първа голяма роля и с всеки снимачен ден тя опознава своята героиня. Участието на представители от варненския драматичен театър „Стоян Бъчваров“, сред които е Стоян Радев, ще даде възможност за телевизионна изява на още десетки талантливи артисти.

„Много добри артисти успяхме да организираме. Отново сме с Калин Врачански след като от няколко години не сме снимали заедно. Сериалът се реализира в сътрудничество с Община Варна, почти целият проект е във Варна, само малка част от началото е в София”, коментира продуцентът и режисьор Димитър Гочев.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!