fbpx

Какво уби бащата на Джино Бианкалана? Защо всички мълчат за внезапната смърт на Георги Ташев

Дълбока трагедия съсипа завинаги любимата риалити звезда на България – Джино Бианкалана. Неочаквана смърт погуби баща му в САЩ, още преди да е навършил 60 години.

Самият Джино съобщи тъжната вест в социалните мрежи във вторник по обяд – дни след като татко му вече е бил издъхнал и няколко часа след погребението му в Централните софийски гробища, пише Блиц.

Бащата на Бианкалана – Георги Ташев, който е бивш състезател по мотокрос и истинска звезда пред 80-те години на миналия век, си е отишъл неочаквано, пише „Уикенд”. Семейството обаче пази пълно мълчание по въпроса точно какво го е погубило. Никой, дори бившите съотборници на Ташев, които го изпратиха в последния му път във вторник сутринта, нямат представа за причината за смъртта му.

За момента се знае само, че е настъпила поне седмица преди погребението. Още на 23 май бившият колега на Ташев в спорта – Александър Стефанов, съобщава официално във фейбук групата на ветераните на българския мотоциклетен спорт: „Жоро Ташев е починал. Който е карал крос през 80-те години, го познава. Вечна му памет (…) Да почетем един добър кросаджия.”

Цяла седмица отнема на семейството, за да уреди всички подробности около транспортирането на тялото до България, където явно Ташев е държал да бъде вечният му дом. През това време Джино, който иначе е с постоянно присъствие в социалните мрежи, замрази активността си в тях. Едва след погребението стана ясна съкрушителната причина за това изчезване от публичното пространство.

„Не мога да повярвам, че се случи най-лошото в моя живот. Загубих най-добрия ми приятел, моя пример за мъж и татко. Сърцето ме боли. Никога няма да забравя татко и ще продължа да съм това, което съм, и възпитанието което си ми дал. Аз съм 10% това, което беше ти. Цял живот ще се старая да ходя по твоите стъпки и ще дам всичко от себе си да се гордееш с мен. ОБИЧАМ ТЕ, ТАТЕ, ти си моят герой”, написа Джино в профилите си във Фейсбук и Инстаграм. След това се затвори за външния свят и потъна в мъката си.

Някои предполагат, че може би го е разболял нездравословният начин на живот в САЩ. Според по-достоверна версия обаче го е убила катастрофа. Ташев е бил лидер на рокерите в Чикаго. Имал е много мощен мотор и се говори, че именно с него се е убил на пътя. Според слуховете, е катастрофирал сам, най-вероятно заради превишена скорост. Това обаче е само версия, която не е потвърдена.

Преди повече от две години самият Джино едва не си отиде от този свят, също след катастрофа с мотор. Оттогава досега той е непрекъснато по болници и все не може да се възстанови. Първо лежа месеци наред в лечебно заведение в САЩ, след това мина курсове за рехабилитация в България, последвани от поредна доза хирургически намеси, този път – в Истанбул.

С лечението на Бианкалана е свързана другата версия за смъртта на баща му. Говори се, че скъпите операции и рехабилитации в САЩ и Турция напълно били съсипали транспортният му бизнес. Семейството потънало в страшна финансова пропаст, от която не се знаело как ще излезе. Смята се, че стресът от това няма как да не се е отразил на Ташев. „Може да е получил инсулт или инфаркт, или да е развил някое опасно заболяване, което е довело до фатален край”, смятат негови познати.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!