fbpx

Кака Лили похвали Фандъкова и каза, че Манолова не става

Няма интрига в балотажа в София. Щеше да има, ако беше всеки друг кандидат, но не и Мая Манолова. В навечерието сме на 30-годишнината от демокрацията в България. Това заяви журналистът Лилия Вучкова в сутрешния блок на БНТ.

„Манолова не е гражданска кандидатура, нямаше да стане втора без гласовете на БСП. Тя трябва да е благодарна на тази подкрепа и да спре да се крие зад гражданите. Не ми е интересно да ме призовават на бунтове. Искам някой да ме призове да се усмихна“, каза още тя.

„По инициатива на Манолова, тя стана лице на тежка манипулация на едни нормални избори преди години. Аферата не е “Костинброд, а Манолова. Имаше голяма лъжа в изборната вечер“, разкри Вучкова. „Разхождам се из София и това, което виждам ми харесва. София винаги ще има своите проблеми, но мои приятели чужденци са впечатлени от развитието на столицата.

Как човекът, който създаде най-голямата афера ще се бори с корупцията“, попита Лилия Вучкова. „Партийният модел трябва да бъде забравен и да се въведе личностно управление. Можещите трябва да управляват. Идеята на Мая Манолова е да се промени корупцията в София, като ако това се промени, столицата ще придобие по-добър образ“, смята режисьорът Максим Генчев. „Искам да призова хората да гласуват на втори тур, това е много важно“, завърши журналистът.

„Кака Лили“ да се научи да изслушва събеседника си. Демонстрира яко неуважение към „другото мнение“.

Кака Лили, уж интелигентен човек. Но, не се дамисля, че така изказала се, налага мнение. Мнението и не е меродавно, та както тя не иска Мая Манолова, така много други не желаем Фандъкова за кмет.

И защо да не може да изрази своето мнение кака Лили,че я засипвате с глупави коментари?

Въпреки явните нападки на Лили
Вучкова Мая Манолова спечели сърцата на много избиратели!

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
“Ергенът” разсипа здравето на Васка, получила паник атаки и припаднала

кадри bTV, YouTube/Надкаст Истински кошмар е изживяла любимата ергенка на мъжете Васка. Тоталното игнориране от страна на продукцията я докарало истински срив, разкри тя в подкаста “Надкаст”. Месеци след снимките на “Ергенън”, тя буквално припаднала от това, което видяла да се излъчва по bTV. “В началото бях много разочарована. Отрази …

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

error: Content is protected !!