fbpx

Кака Лили похвали Фандъкова и каза, че Манолова не става

Няма интрига в балотажа в София. Щеше да има, ако беше всеки друг кандидат, но не и Мая Манолова. В навечерието сме на 30-годишнината от демокрацията в България. Това заяви журналистът Лилия Вучкова в сутрешния блок на БНТ.

„Манолова не е гражданска кандидатура, нямаше да стане втора без гласовете на БСП. Тя трябва да е благодарна на тази подкрепа и да спре да се крие зад гражданите. Не ми е интересно да ме призовават на бунтове. Искам някой да ме призове да се усмихна“, каза още тя.

„По инициатива на Манолова, тя стана лице на тежка манипулация на едни нормални избори преди години. Аферата не е “Костинброд, а Манолова. Имаше голяма лъжа в изборната вечер“, разкри Вучкова. „Разхождам се из София и това, което виждам ми харесва. София винаги ще има своите проблеми, но мои приятели чужденци са впечатлени от развитието на столицата.

Как човекът, който създаде най-голямата афера ще се бори с корупцията“, попита Лилия Вучкова. „Партийният модел трябва да бъде забравен и да се въведе личностно управление. Можещите трябва да управляват. Идеята на Мая Манолова е да се промени корупцията в София, като ако това се промени, столицата ще придобие по-добър образ“, смята режисьорът Максим Генчев. „Искам да призова хората да гласуват на втори тур, това е много важно“, завърши журналистът.

„Кака Лили“ да се научи да изслушва събеседника си. Демонстрира яко неуважение към „другото мнение“.

Кака Лили, уж интелигентен човек. Но, не се дамисля, че така изказала се, налага мнение. Мнението и не е меродавно, та както тя не иска Мая Манолова, така много други не желаем Фандъкова за кмет.

И защо да не може да изрази своето мнение кака Лили,че я засипвате с глупави коментари?

Въпреки явните нападки на Лили
Вучкова Мая Манолова спечели сърцата на много избиратели!

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Магдалена, Валерия и Екатерина неразделни след „Ергенът“

Кадри социални мрежи Постъпката на последният Ерген сплоти отхвърлените дами. Много тежки мигове преживяха финалистките в „Ергенът“ 3 след като стана ясно, че нито една от тях не е спечелила любовта на Алек Младенов и тяхната приказка не завърши с пръстен. Голямото разочарование бе изписано на лицата им и до …

Блиц Новини
Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и социални мрежи Неочакваният край на романтичното риалити „Ергенът“ предизвика множество коментари. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и особено начина, по който го направи. Той им каза своето решение чрез видео, без да …

Блиц Новини
Емоционален финал на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Зрителите се сбогуваха емоционално с „Бригада нов дом“. Снощи бе излъчен последният за този сезон епизод, отново много силен и изпълнен с емоции, докосващи сърцата на мнозина. Бригадата с помощта на множество доброволци направи един удобен и уютен дом за незрящата Божидара и нейната майка. Новата бригада под …

error: Content is protected !!