fbpx

Йончева: 40% от средствата от всяка поръчка се връщат обратно във властта, ЕНП прикриваше безобразия на ГЕРБ

Надявам се новият европейски главен прокурор (най-вероятно румънката Лаура Кьовеши) да обърне внимание на случващото се в България. Досега ЕНП прикриваше всички безобразия на ГЕРБ“. Това обяви в интервю за предаването „Тази сутрин“ на bTV евродепутатът Елена Йончева (БСП/ПЕС).

Тя е категорична, че няма да спре битката с безобразията в България, след като вече е евродепутат, а ще я продължи вече на европейско ниво.

Ние не искаме да бъдат спирани еврофондовете в България, а механизмите за европейски контрол да работят, уточни Йончева.

„От АПИ ни размотават и не дават да се направи европейска проверка на пътищата ни. Правителството също ги защитава, защото всички са наясно, че при една проверка ще излязат страшни неща. 40% от средствата от всяка поръчка се връщат обратно във властта“, каза още евродепутатът от левицата.

По думите ѝ пробивът в системата с лични данни на НАП е част от всички безобразия, които се случват в България и резултат от нагласените обществени поръчки.

Елена Йончева определи като удар по демокрацията орязването на субсидията за партиите до 1 лев на глас. „Сега ситуацията е много по различна от годините, когато не е имало субсидии. Сега ГЕРБ контролира всичко. Коя фирма ще даде пари на опозицията, след като знае, че ще бъде ликвидирана“, коментира евродепутатът от левицата.

ГЕРБ са мафия, лошото е че няма с кого да ги заменим.

Edna jena koyâto kazva istinata no nyâkoy n moje pık da se sıbudyât ot buludnata koma

Че се краде ,краде се но ком.завист е толкова голяма, защо те да не крадат ами някой друг.Видяхме ми 46г. И след това след тяхното грабителски управление,и отнво купон на система както през 1945г.1975гза горивата и 1997г.ком.зима тези хора нямат срам от бога защото са неверници да неверници .През 1965г. лично аз имах намалено поведение защото съм ходил на църква за велик ден.сега Кури ще ми говори глупости и ще се правят на света вода.Със закон да се забрани тази ком.измет.

Нинова 1965 г не е била родена

Проучете хубаво и тогава изливайте омразата си!

Но когато открадна Техноимпекс беше млада и крадлива.

ZA vazi ne oztana iazik. Na fykarite. Ninova ioncheva

За това без партии и да станем президентска република.с правителство от знаещи и можещи, от млади и стари професионалисти.

Значи мафия монаполист. Това са си го мечтали всички големи босове да няма конкурентни кланове но само Бойко го постигна. Браво Бойко ти си бос на босовете. Такива решителни и комбинативни лидери и трябват на тази страна браво.

11 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!