fbpx

И Волен Сидеров и Точно Токмакчиев кандидати за кмет на София

Лидерът на „Атака“ и настоящ депутат Волен Сидеров ще се кандидатира за кмет на София. Номинацията му ще бъде издигната от „комитет“. Това се казва в съобщение на партия „Атака“.

Преди ден Сидеров заяви, че формацията няма да има свой кандидат за кмет на столицата, а ще подкрепи издигната от ГЕРБ Йорданка Фандъкова. Решението обаче се променило, тъй като след изказването на Сидеров от четвъртък с него се свързали „множество граждани и членове на партията с искане той да бъде издигнат за кандидат-кмет на столицата“, пише в съобщението на „Атака“, съобщава www.mediapool.bg.

В лаконичното съобщение на „Атака“ се казва още, че комитетът, който ще издигне кандидатурата на Сидеров иска забрана за гей парада в столицата. Подобна заявка даде преди време и самият Сидеров.

Освен номинацията на лидера на „Атака“ в петък бе обявена и още една кандидатура за столичен кмет – на актьора Тончо Токмакчиев. Той е издигнат от „Партия на зелените“. Токмакчиев ще е и водач на листата за общински съветници на партията.

Освен Токмакчиев и Сидеров за кмет на София до момента се кандидатираха настоящият градоначалник Йорданка Фандъкова, бившият омбудсман Мая Манолова, която беше подкрепена от БСП, арх. Борислав Игнатов, номиниран от „Демократична България“, кандидатът на „Спаси София“ Борис Бонев, бившата кметица на „Младост“ Десислава Иванчева.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

error: Content is protected !!