fbpx

Имотна измама: Брат и сестра останаха без родната си къща

Снимка: Bulgaria ON AIR

Антоанета и Кръстьо Попови са брат и сестра, които разполагат с апетитен имот – родната им къща в столичния квартал „Лозенец“. Вече обаче не са собственици на къщата, а вчера багери са влезли в двора, за да я бутат, защото на нейно място ще се строи жилищна кооперация.

Пред камерата на Bulgaria ON AIR двамата разказаха, че всичко започнало с фалшифициране на техните подписи преди 8 години.

„Няма съмнение, че това е една от най-мощните мрежи за кражба на имоти в София и областта“, каза Антоанета Попова.

Брат ѝ Кръстьо пък разказа, че с две експертизи са доказали, че двамата не са се разписвали на договорите, които са показвани в съда.

„Макар и по ксерокопията, експертизите предполагат, че под това, което сме подписвали е бил положен таблет, който взима отпечатък от подписа ти и след това може с устройство да се прехвърля“, каза той.

Двамата се чудят как нито един съдия не е бил озадачен на странните договори или от факта, че на тях им било платено със 180 000 лева, донесени в найлонова торбичка, но след това те не се явили при нотариус за финализиране на сделката.

Имотът им е препродаден няколко пъти, а вчера новите собственици вкарват багер и работници в двора на къщата в „Лозенец“, за да започват да я бутат. Антоанета и Кръстьо дори не са се изнесли още. Двамата се надяват на едно последно дело, което да обяви фалшивия договор за неистински документ, за да им върне родната къща, която обаче се оказва много апетитен имот.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!