fbpx

Имението за 6 милиона на Баневи: Хеликоптерна площадка в двора, скъпоценни камъни по тавана (кадри)

Кадри: БТВ

Екип на БТВ, начело с репортерката Ана-Мария Конова влезе в имението на Николай и Евгения Баневи, който се продава за 6 милиона лева.
В момента имотът е запечатан от съдия изпълнител и обявен за продан.

Тя и операторът й са се представили за представители на кандидат-купувач, който е в чужбина. Всеки с интерес към имота може да влезе на оглед.

Имението се намира в квартал „Бояна“ в столицата и е на площ от 3000 квадратни метра. В двора му има хеликоптерна площадка. Вътре има фитнес, басейн, джакузи и други глезотии.

Партерният етаж е изключително луксозен, като представлява огромна всекидневна. По таваните има скъпоценни камъни, а подът и стълбищата са облицовани с оникс.

Нагоре има шест самостоятелни апартамента, всеки от които има собствена баня. Любопитното е, че не може да се влезе през централния вход.

Влизането е през страничен вход през стълби водещи към партерния етаж.

 

Изумена съм от това което ви50дях в имението на Баневи.Мисля си,че то не е единствено.Може би такива са всички имения с такива високи дувари.Пенсионирах се при 50 години трудов стаж.Живея в двустайно жилище,с постояннен недоимък.Мисля,че хората които приватизираха и са ни управлявали и продължават да ни управляват са се самозабравили. Несъмнено трябва нова ПРИВАТИЗАЦИЯ – НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ.Такива доходи не се доказват,защото не са реални.

Кога ще повярват на бедните?!Никога!!!Изриди!Хората нямат за хляб и за лекарства,а те се чудят какви глезотии да измислят!Една голяма метла и да ги изметат от парламента,правителството…

И на тях им трябват 2 кв.м и нищо повече ! Мръсни сноби , разбили много човешки съдби !

Национализация на всички имоти

КОГАТО ОЧИТЕ ВИЖДАТ _ДУМИТЕ СА ИЗЛИШНИ !ГАДОВЕ !И НА ВАС ЩЕ ВИ ПРЕСЕДНЕ ! ЩЕ ДОЙДЕ И ВАШИЯТ ДЕН ЗА ОДГОВОР ! ДАНО ОСТАНАТ ХОРА В БЪЛГАРИЯ ,КОЙТО ДА ГО ДОЖИВЕЯТ !

Трябва да отворят ,,Белене“.Преватизатори милионери, парламентаристи разни шайки забогатели на гърба на народеца там.По 100ml вода на ден и една филййка хляб посолен.

Vseki koito ima pari moje i toi da si pozvoli✌👍👍

Тотална безвкусица, но със страшно много пари.

8 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!